[UPDATES] CYCLIC: Mihai Popoviciu, Sllash & Doppe, Bross & Victhor cuceresc topurile!

Cyclic Records este locul in care din 2012, Mihai Popoviciu a creat un outlet pentru propriile productii dar si pentru muzica care se incadreaza in groove-ul desenat de Cyclic la infiintare. Sub aripa Cyclic stau artisti precum Andhim/ Andrey Pushkarev/ Benny Grauer/ Golan/ Gorje Hewek / Hector Couto/ Hoj/ Hot Since 82/ Izhevski/ M.A.N.D.Y./  Markus Homm/ Martin Eyerer/ Mathias Kaden/ Nick Curly/ Ninetoes/ OXIA / Patrick Chardronnet/ Phonique/ Ray Okpara. Parte a familiei sunt  Azteca/ Bross/ Dobrikan /Gully /Mano /Mihai Popoviciu /Optick /Rosario Internullo /The Model /Toygun.

2019 are vesti bune pentru baieti. Mihai Popoviciu este pe locul 1 pentru genul deep house pe www.beatport.com cu remixul pentru Sous Sol la label-ul Hive Audio, iar Bross & Victhor se afla pe locul 8 cu Night Tales pentru label-ul All Day I Dream. 

Stam bine si pe partea tech house cu locul 5 reprezentat de Sllash & Dope cu piesa Gingoba pentru label-ul Toolroom. 

In cei 9 ani de existenta, Cyclic a devenit un brand de petreceri ce a reusit sa-si impuna punctul de vedere in piata muzicii electronice din Romania prin intermediul unor artisti care au hotarat sa imblanzeasca alte valuri din marea furtuna starnita de catre aparitia festivalurilor in marile si micile orase din tara. 

Nascuta in Bucuresti, agentia activeaza in prezent peste tot in tara prin intermediul evenimentelor deja cunoscute: Deep in the Grass, Cyclic on the Roof, Deep Forest Fest, Adult Nightclub si deja cunoscutele aniversari (inca ne aducem aminte aniversarea din 2016 de la Kristal in care am vazut unul din cele mai misto feedback-uri din partea publicului la seturile livrate de Mihai Popoviciu, HOJ si Daso). 

Puteti urmari activitatea Cyclic pe www.cyclic.ro si pe retelele de socializare pentru a fi la curent cu reusitele din zona deep si tech house si pentru a lua parte la ceea ce baietii promit si livreaza de 9 ani: muzica buna, locuri unice si oameni speciali.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register