[UPDATES] DHB prezinta Tribal: un nou concept de evenimente care aduc o experienta senzoriala

Bucurestiul gazduieste anual sute de petreceri, fie ele social parties sau genul de evenimente unde muzica predomina in locatie. Ei bine, incepand cu aceasta primavara, un nou eveniment ia nastere in Bucuresti, de data aceasta prin combinatia de experienta, social si muzica. Daca ai auzit vreodata de Babylon sau SXM, de decoratiunile nebune care erau parca desprinse din povesti, iar acelasi feeling intens va fi prezent si in cadrul petrecerii unde vei simti ca aparti unui trib.
TRIBAL este un nou concept de evenimente lansat de Deep House Bucharest, o prezenta fresh care aduce iubitorilor de muzica deep house o experienta senzoriala. Inca din comunicarea in online isi face aparitia atmosfera sugestiva de natura, decoratiuni specifice aliasului ales, iar primul eveniment promite o atmosfera apropiata de natura, cu lumini difuze, decoratiuni colorate, fum mistic, completate de muzica dinamica.

 

 

It’s going to be a hell of a show. In cadrul locatiei, participantii vor putea purta elemente vestimentare tribale, vor putea sa se vopseasca pe corp chiar in timpul evenimentului sau sa se pozeze printre decorurile specifice conceptului. Petrecerea va fi sustinuta si de proiectii hipnotice si aparitia samanilor.

 

Hunter S. Thompson spunea: niciun grup de cuvinte, muzica sau amintiri nu poate atinge acel sentiment de a sti ca erati acolo, plini de viata, in acest colt al timpului.

 

Vino sa faci parte din #tRiBE! Ne vedem pe 20 aprilie la Tete a Tete Herastrau.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register