[UPDATES] DJ Bootcamp eXperience powered by DjSuperStore

In acest weekend ne retragem intr-o locatie secreta de la marginea Bucurestiului unde are loc DJ Bootcamp powered by DjSuperStore, unde 10 pasionati norocosi vor petrece 4 zile in care vor invata de la unii dintre cei mai badass oameni din industrie: BOg, Adrian Eftimie, Robert Graur si Dj Faibo X. Vor fi 4 zile de workshop-uri, discutii si muzica realizata chiar de catre participanti – o fuziune perfecta intre pasiune, munca si networking.

Cea mai badass veste e ca Nastia se intoarce in Romania ca special guest in cadrul bootcamp-ului. Fondatoarea emisiunii Propaganda ne-a incantat anul acesta cu doua seturi in cadrul Electric Castle: un set techno si pentru prima data de cand pune in tara, un set dnb. The girl was on fire si puteti sa vedeti interviul nostru despre experienta de la EC6 aici.

Bootcamp-ul isi propune sa ofere noii generatii o sansa de a degusta o experienta face-to-face cu mentori care sa ii ghideze in arta DJ-ingului, de la beats and drops, pana la networking si bineinteles, a little party (because it never killed nobody). Pe langa experienta alaturi de invitati, participantilor li se vor pune la dispozitie echipamentele de care dispun DJ-i de la cele mai tari festivaluri din Romania si nu numai.

Stati cu ochii pe instagram-ul www.instagram.com/djsuperstore pentru niste sneak peak-uri din acest weekend, iar eu promit ca revin cu un rezumat al intregii experiente la inceputul saptamanii viitoare.

Cheers!

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register