[UPDATES] DJ BRUNO MARS?

That Bruno Mars? In caz ca nu stiai, da! 

Bruno Mars a fost DJ. Pe langa stirea asta scurta care poate te surprinde sau nu, hai sa vorbim putin despre cum a ajuns el un un star pop porning de ceea ce ai citit mai devreme.

Era un DJ care abia reusea sa prinda cate un event, sa stranga niste bani ca sa supravietuiasca. Isi pierduse orice speranta ca va deveni o vedeta, dar nu cauta neaparat imposibilul, caci nu isi dorea faima. Dorinta lui era de a inspira oamenii prin cantece lui, de a le transmite o altfel de emotie, la fel cum reusise unul dintre idolii lui Elvis Presley. 

In ciuda faptului ca era foarte evident ca are talent, Bruno Mars nu a reusit sa ii convinga foarte repede pe ce de la Atlantic Records ca este gata sa devina the next big star. Asa ca, pret de cativa ani, Bruno a luat lectii de dans, de canto, de dictie, de fashion, de public speaking si orice mai vrei tu, pentru ca trebuia sa fie pregatit pentru ce a avea sa urmeze. A invatat sa isi scrie propriile cantece, sa se miste aproape la fel de bine ca Michael Jackson si uite cum acel mic DJ care nu avea bani sa supravietuiasca, a ajuns sa concerteze in intreaga lume, lume care ii fredoneaza versurile si danseaza pe ritmurile funky ale pieselor lui.

 

This one still my favourite:

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register