[UPDATES] DJ-ul care viseaza cu ochii deschisi

Unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate avea un DJ, dincolo de bucuria oferita de acel moment cand crowd-ul este electrizat de sunetele sale, este atunci cand un proiect de suflet creste de la an, la an, fiind tot mai apreciat in intreaga lumea. Nu se rezuma totul la pus muzica, nu se rezuma totul la atitudine si release-uri, iar Lee Burridge este unul dintre acei oameni din industrie care a vrut sa faca mai mult si sa isi depaseasca limitele.

All Day I Dream este un proiect care face cunoscuta povestea fiecarui sunet de House si Techno, prin artistii si evenimentele sale. Totul a pornit in 2011 pe un rooftop din Brooklyn, alaturi de Matthew Dekay. El a vizionat All Day I Dream prin seturile lui Burridge si a inceput sa construiasca treptat cate un concept pentru evenimente, label si petreceri. Proiectul este cel care l-a propulsat pe Lee in intreaga America, fiind prezent chiar si la Burning Man.

 

Evenimentele din cadrul proiectul se axeaza fix pe ideea de oameni visatori, unde spatiul devine locul de joaca al mixului de genuri muzicale, al luminilor si decoratiunilor aterizate parca dintr-o poveste, ce seteaza atmosfera unui lucid dreaming marathon.

Visatorul vine in acesta sambata la Kristal Club si promite o experienta la fel de dreamy precum muzica si proiectele lui, iar noi vom fi cu siguranta acolo sa ne bucuram de ritmurile lui nebune. Are you ready to dream?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register