[UPDATES] DJ-ul roman care a mixat de pe o turbina eoliana

Neversea este cu siguranta unul dintre cei mai mari piloni din industria de muzica electronica din tara. In 2017, la prima editia, Neversea strangea aproximativ 40.000 de oameni, devenind astfel unul dintre evenimentele care s-a afirmat in scena Europeana inca de la prima editie. Anul 2020 marcheaza anul in care festivalul si-a propus sa devina primul festival din lume care foloseste doar green-energy.

Pentru a marca acest obiectiv in proces de implementare, Neversea l-a invitat pe DJ-ul Alex Parker sa puna muzica de pe una dintre cele mai inalte turbine eoliene din tara, care apartin de Fantanele Cogealac -Gradinele cu turbine eoliene care apartin de CEZ Group, in Constanta. Alex este primul DJ care a oferit un DJ set de pe o turbina cu inaltimea de 100m.

In cadrul editiei din 2019, CEZ v-a detine prima zona verde din cadrul festivalului, iar energia v-a fi complet oferita de eoliene. De asemenea, oamenii vor fi incurajati sa duca mai departe mesajul prin inlocuirea materialelor de plastic de consum cu cele din sticla sau materiale reciclabile.

,,Parteneriatul CEZ si Neversea este un exemplu care arata la nivel international cum doua companii din industrii total diferite pot avea rezultate de impact impreuna, prin resurse care se transforma in idei si initiative curajoase care sa contribuie la protejarea noastra si a mediului pe termen lung” a declarat pentru presa Bogdan Radulescu, Head of Partnership NEVERSEA.

Performance-ul lui Alex a avut o durata de 5 ore. Festivalul NEVERSEA va avea loc pe 4-7 iulie, la Constanta.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register