[UPDATES] DJi faimosi cu povesti de viata care sa te inspire

DJii astia pe care ii vedem pe la TV si pe marile scene ale festivalurilor nu au fost mereu asa frumosi, bogati si glamourous. Ba dimpotriva, unii dintre ei au avut vieti dificile, dar cumva au reusit sa o scoata la capat. Azi vorbim despre DJi ale caror povesti de viata or sa te inspire.

 

Duke Dumont – creator de ringtones

Duke Dumont a vorbit mereu in interviuri despre cum trebuie sa ai atitudinea potrivita pentru a ajunge la succes, iar toata cariera lui este formata pe seriozitate si hard work. In tineretea lui a fost fotbalist semi profi si a concurat si pentru echipa nationala de tineret la Judo. A renuntat la sport in momentul in care si-a dat seama ca vrea sa faca muzica si si-a inceput carierea ca ringtone creator. Stia ca nu o sa invete mare lucru de acolo, dar avea nevoie de bani pentru a-si cumpara primul laptop pe care sa inceapa sa faca muzica.

 

Steve Aoki – fiul unui milionar care nu i-a dat niciodata vreun cent

Aoki si-a dat licenta pe Studii feministe si sociologie. In facultate punea muzica colegilor, iar in cativa ani ajunea pe cele mai mari scene din lume. Tatal lui este founderul lantului de restaurante Benihana si cica ar avea o avere de peste 80 de milioane de dolari. Cu toate astea, nu le-a dat copiilor niciun ban niciodata pentru ca voia sa se ridice pe picioarele lor. Si au facut-o. Acum Steve Aoki e…Steve Aoki, iar sora lui e un fotomodel de succes.

 

Skrillex – bullying, adoptie si fuga de acasa

Am scris mai multe despre Skrillex aici, dar vrem sa va amintim inca o data de copilaria si adolescenta lui. La 14 ani nu s-a mai dus la scoala pentru ca era batjocorit, la 16 a decis sa fuga de acasa dupa ce a aflat ca a fost adoptat. A inceput sa cante in diverse trupe rock, iar dupa ce a suferit de o boala la corzile vocale, a decis sa o ia pe calea muzicii electronice. Mai tarziu a lansat Scary Monsters & Nice Sprites si de acolo e istorie.

 

Dillon Francis – De la arta penisului, la DJ

Taticul lui imigrant din Iugoslavia a fost un om foarte strict. Nu-l lasa sa faca nimic, iar Dillon spune ca pana la 15 ani nu stia nicio injuratura. Dupa ani de zile de regim strict si-a bagat picioarele si intrat in perioada rebela a vietii lui. A dat peste arta graffiti-ului si ani de zile a desenat penisuri pe cladirile din Los Angeles, sub numele de Hymen B Laster. Dupa ce si-a dat seama ca arta penisului nu o sa ii puna mancare pe masa, s-a intors acasa unde i-a rugat pe parintii lui sa il lase sa produca muzica. In cazul in care intr-un an nu-i iesea treaba, Dillon le-a promis ca se intoarce la scoala. Pare ca nu s-a mai intors.

 

Am scris articolul asta nu numai pentru ca ei sunt faimosi si trebuie sa stim totul din viata lor. Am scris articolul asta pentru ca vrem sa aratam ca oricine poate reusi indiferent de background, istorie, familie si ce mai vreti voi. Iti place mult muzica si vrei o cariera in domeniul asta? DO IT!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register