[UPDATES] Este muzica electronica noul Rock’n’Roll al secolului 21?!

 

Nu cred ca e nevoie sa spunem (din nou) ca e EDM e pe val. E de ajuns sa te uiti pe milioanele de playlist-uri de pe Youtube sau, si mai bine, uite-te la festivalurile din toata lumea. Numai la fest-urile din Romania vin zeci de mii de oameni, deci la nivel global sunt milioane, milioane.

 

EDM e expansiv si se dezvolta cu rapiditate. La fiecare 8-10 ani, generatiile au propriul lor gen muzical, iar generatia asta pare ca si-a gasit ritmul, vibe-ul si filozofia: Eat, Drink, Rave, Repeat! EDM e energie, distractie si prieteni adusi la un loc pentru nopti de poveste. EDM inseamna festivaluri peste festivaluri, dar si muzica de care ai nevoie cand inveti, muncesti, alergi. EDM are atatea valente ca se potriveste la orice, dar mai presus de asta, transmite ideea de spirit liber. Rock’n’Roll much?

 

Indiferent ca e vorba de socializare, de mers la drum lung cu geamurile date jos, spre apus, de petreceri pe acoperis pana in zori sau de faptul ca muzica electronica iti imbunatateste mood-ul, ea e acolo si merge cu orice.

 

Perry Farrel, vocalistul trupei rock Jane’s Addiction a spus-o mai bine decat pot sa o spun eu, asa ca va las cu vorbele lui de duh la care sa va ganditi:  “The energy being created from dance and electronic music is as powerful as rock ‘n’ roll…want to see people flip out like they did in the mosh pit at a rock show? They’re doing it in dance music. It’s scary, dangerous, exciting, like rock ‘n’ roll used to be.” Cred ca ti-am raspuns la intrebare.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register