[UPDATES] Exista o legatura intre dependente si muzica electronica

Niste oameni destepti din Australia s-au gandit ca s-ar putea sa existe o legatura intre drop-ul pieselor de muzica electronica si bolile de craving sau dependentele. Studiul e inca on going, dar pare ca o sa aiba niste rezultate misto.

Oamenii de stiinta au mers pe la petreceri si festivaluri de muzica electronica si si-au pus o intrebare. De ce toata lumea turbeaza inainte de drop? Asa si-au dat ei seama ca intre drop si adictiile de orice fel s-ar putea sa existe o legatura. Cu alte cuvinte, ei se gandesc ca oamenii cu dependente trec prin aceleasi sentimente ca cei care asteapta cu sufletul la gura drop-ul unei piese. Adica they are craving for the drop aren’t they?

In urma studiului, cercetatorii se asteapta ca intelegand felul in care functioneaza creierul atunci cand asteptam un drop, sa ii faca sa personalizeze terapii pentru dependente.

Pare far fetched? Nu mi se pare. Ideea e foarte misto si daca o sa se descopere chestia asta, o sa avem inca o dovada ca muzica electronica is the shit! Revenim cu rezultatele.  

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register