[UPDATES] FESTIVALS LINE-UP 1

Nu stim de voi, dar noi deja avem o lista lunga de evenimente la care vrem sa mergem in anul 2019. Cum ADE s-a incheiat, incepem sa construim lista de festivaluri, asa ca ne-am gandit sa va sugeram si voua cateva dintre ele.

Un festivals line-up pe masura pentru anul 2019 – runda 1:

TIME-WARP DE:

This, you can’t miss! Asta pentru ca anul care urmeaza marcheaza aniversarea de 25 de ani Time Warp si suntem mai mult ca siguri ca oamenii vor pregati ceva maret. Este unul dintre cele mai faine festivaluri de techno din lume care te invita sa petreci 19 ore fara intrerupere in “casa time-warp” unde 6 scene te vor purta prin cea mai faina experienta de festival din Germania. 1994-2019 – and it’s still going on.

Se lasa cu asteptare aici.

Official aftermovie:

DGTL NL:

Eu personal, imi zic de vreo 3 ani ca ajung la DGTL Amsterdam si nu inteleg sincer de ce tot aman. Oarecum, anul asta eram intre editia din Amsterdam si cea din Barcelona, dar e clar ca o sa merg pe Olanda in 2019. Hai sa iti zic pe scurt de ce cred eu ca ar trebui sa mergi la DGTL: varietatea de artisti, organizarea foarte buna pe toate planurile (din spusele celor careu au fost) si o comunitate foarte misto – adica toti oamenii care merg acolo sunt ca o familie imensa in care te integrezi foarte rapid (tot din spusele oamenilor). Nu am cunoscut pe cineva care a sa fi fost acolo si sa nu aiba ceva frumos de spus despre acest festival, asa ca trebuie neaparat sa ma conving ce si cum. In plus, it’s fucking Amsterdam!

CAPRICES FESTIVAL:

Sa ii dam si cu putina racoare din Elvetia. Caprices Festival are loc intre 11-14 aprilie. Te pierzi in muntii Elvetiei si lasi sunetele sa te ghideze. Cred ca e foarte misto sa simti vibe-ul ala de retragere, pentru ca e ca si cum te aflii in cu totul alta lume. In general, oamenii se duc catre festivalurile din tarile calde, dar uite cum Caprices iti zice sa incerci si altceva. Inca nu avem un aftermovie, dar avme un sneak-peak din editia de 2018.

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register