[UPDATES] FESTIVALS LINE-UP 2

Continuam lista de festivaluri pentru care trebuie sa incepi sa te pregatesti. Dupa cum spuneam in articolul anterior, noi deja ne-am inscris pentru pre-order, caci deh, timpul trece repede si biletele se dau pe banda. Plus ca, sa nu uitati ca atunci cand vrei sa pleci la un festival in afara, nu doar biletele de intrare trebuie luate in considerare, ci si avionul, cazarea, nebunie.

Hai sa vedem unde mai putem ateriza in 2019. Sincer, sper ca fiecare dintre cele mentionate pana acum sa anunte cat mai multi artistica sa ne convingem si mai mult. In plus, nu ne oprim cu lista aici. Avem o surpriza #badass pe care speram sa o anuntam in perioada urmatoare.

SONAR

Barcelona e pur si simplu the magic city, iar daca nu ai ajuns inca pe acolo, sa stii ca e fix combinatia perfecta intre relaxare si distractie, intre nou si vechi. Nu ai cum sa te plictisesti, asa ca daca dai in 2019 prin Barcelona, ai face bine sa te sincronizezi cu perioada SONAR. 3 zile – music, creativity, technology – inca din 1994, la fel ca Time Warp, festivalul aduna cei mai tari pionieri in materie de arta, muzica, tehnologie. Este un mix incredibil de fain in ultimii ani, un mix care a atras atentia artistilor precum Kraftwerk, The Chemical Brothers, Svent Vath sau Nicolas Jaar.

Uite un sneak peak blana din 2018:

SONUS

Croatia, yas! Iar in luna august, iubitorii de muzica din intreaga lume se strang la Sonus Festival pentru 5 zile de distractie masiva. De la day’n’night parties, la petreceri pe yacht, casute super misto si plimbari pe plaja, Sonus te invita intr-un mic paradis. Am citit de-a lungul anilor tot felul de pareri bune sau rele despre acest festival, dar stiti si voi, fiecare cu experientele lui, cu noroc sau cu ghinion. Noi chiar am vrea sa bagam o escapade pe insula si speram ca line-up-ul sa fie la fel de impresionant ca in 2018, unde printre artisti s-au numarat si Adam Beyer, Amelie lense, Jamie Jones, Sonja Moonear, Sven Vath, Dana Ruh si multi altii, inclusiv romanasii nostri Raresh, Rhadoo, Praslea si Cezar <3 Din 2018, va invit sa vizionati setul domnului Chris Liebing:

SZIGET

Da, stim. Sziget e la o aruncatura de drum si cu siguranta 2018 a fost cel mai bun an al lor. De la Gorillaz, la Arctic Monkeys sau Kendrick Lamar <3 si multi altii, festivalul a fost massive. Cu toate ca nu avem foarte multi artisti din zona de bubuiala, e cu siguranta unul dintre festivalurile care trebuie incluse pe lista de 2019. Oamenii care au fost anul acesta acolo spuneau ca atmosfera este absolut incredibila si ca in ciuda faptului ca sunt cateva mici detalii de organizare care te pot deranja (ca peste tot de altfel, no?) totul a fost pur si simplu o experienta de sfarsit de vara fix cum trebuie. Noi zicem ca ar trebui sa stai cu ochii pe line-up si sa vezi cum sta treaba la editia de la anul.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register