[UPDATES] Festivaluri din vara asta la care vrei sa mergi

 

Despre cele mai dubioase locatii in care se tin festivaluri, am scris. Era momentul sa cautam si care sunt cele mai creative si minunate spatii. Asa am gasit 5 festivaluri cu locatii incredibile care vor avea loc vara asta. Mai ai timp sa iti iei bilet, asa ca ia si alege.

 

5001 (17th August – 19th August, Berlin, Germany)

Se zice ca e cel mai tare festival de Techno din vara si daca e sa ne uitam la locatie, cel mai probabil asa e. 5001 are loc la 30 de km de Berlin, intr-un fost buncar militar. Construit pentru adapostul smecherilor din Guvernul Hitlerist, locul a fost tinut secret pana la daramarea Zidului. Vara asta va fi gazda festivalului 5001. Doua scene: Techno, Berlin. Purrrrrfffect! Antigone, Shlømo, Rachel Lyn, François X sunt cativa dintre artistii care vor urca…pardon, cobori in buncar.

UVA Festival (8th June – 10th June, Ronda, Spain)

Festival de arta si muzica aflat la a doua editie. Are loc intr-o manastire din secolul 15, transformata in podgorie. Face parte din patrimoniul mondial UNESCO, iar peisajul este mi-nu-nat. Festivalul are 3 scene, iar organizatorii indeamna publicul ca pe parcursul festivalului sa creeze propria arta care ulterior va fi vanduta. Banii sunt donati catre organizatii locale. 2 Bit Crew (2 Bit Crew Recordings), African Acid Is The Future (Maryisonacid & Wolfonacid), Alf Keil (ela Residents), Budino (Oscillator, Cocktail D’Amore), Call Super (Hessle Audio), CPI (Hivern Discs), Da Matta (Live) (Bossa FM), Debora Ipekel (Winds n Skins) sunt cativa dintre artisti.

 

Instytut (22nd June – 24th June, Warsaw, Poland)

In Gardizon Modlin exista o fortareata din sec 19 care reprezinta a 5-a cea mai lunga cladire din lume. Lunga, nu inalta, da? Si da, aici se va tine festivalul Instytut. Cam cat de tare e asta?! Ca sa fie si mai blana, la festival participa si artisti vizuali care vor da viata celor aproximativ 100 de camere din fortareata.  Dax J, Nina Kraviz si Marcel Dettmann au fost deja confirmati.

Electroland (29th June & 30th June, Disneyland, Paris)

Daca nu ai apucat pana acum sa mergi la Disneyland, uite cea mai buna ocazie. Intre 29 si 30 iunie, daca pe timpul zilei locul va fi impanzit de Mickey Mouse si toddlers, noaptea se va transforma in unul dintre cele mai tari festivaluri out there. Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz si Afrojack vor fi actorii principali, dar trebuie sa mentionam si ca festivalul va avea un joc de lumini de iti cade fata.

Moonland Festival (3rd August – 5th August, Estonia)

Are loc intr-o inchisoare care face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Abellle, Barac, Dana Ruh vor canta pe scena si de parca locatia si muzica nu sunt suficiente, la eveniment va fi si un concurs de 3D mapped projections. Cam ca la Spotlight la noi, da’ nu prea.

Nu stiu daca sa sper si eu la locatii din astea si pentru Romania, ca ne-am cam saturat de aceleasi locuri. Avem atatea locatii misto pe care sa le putem folosi, ca nici nu stiu cu ce sa incep. Nu-i nimic. Daca nu s-a gandit nimeni la ele, ne gandim noi si poate in viitor va dam invite la cel mai tare festival din Romania.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register