[UPDATES] Fetele de la tehnic

 

Fetele de la tehnic, imbracate in negru, cu cel mai galagios raset – asteptau cu nerabdare sa urce pe scena trupa HURTS. Ce-i drept, cred ca toata lumea astepta cu sufletul la gura, pentru ca auzeam din public oameni care se vaitau ca parca trece timpul prea incet.

Prin crapatura dintre zona VIP si scena, iese Adam, care le conduce frumos de mana pe cele doua tipe care canta in backing vocals, iar dupa el vine Theo. Nu prea se citeste emotia pe fata lor, poate putin la T, dar cred ca asa e cand esti solist – presiunea e putin mai mare. Adam se plimba de colo-colo, asteptand parca semnalul sa fuga pe scena. Ne face cu mana, zice ceva in graba si fuge. Incepe concertul.

Undeva pe la jumatate, Theo face o pauza si ne aminteste de lansarea primului lor single: Am venit pentru prima data in Romania acum 8 ani si am filmat un videoclip. Ne-au cucerit oamenii. Simtim iubirea, ca in seara asta de altfel. 

Daca te intrebi cum sunt baietii in realitate, ei bine, sunt la fel cum probabil ca iti si imaginai: Theo este cel mai linistit, care se retrage repede si nu prea are chef sa piarda noptile, dar Adam este pus pe sotii. Ii place sa petreaca si e destul de sociabil. Diana l-a auzit cum striga catre grupul lui: let’s party, boo! 

Concertul a fost tare fain si m-am bucurat ca simteam asa o oarecare emotie pe piesele pe care le stiam. Nu sunt mare fana, dar au cateva melodii care ma ung pe suflet. Ne-am dus in fata scenei si am stat fix langa doua doamne pe la 40 si ceva de ani: E frumos, canta frumos, dar cum sa te imbraci asa la concert?! Eh, artistii astia. Vin si ei cu ce au calcat de nevasta. Fanii adevarati au luat-o razna: am vazut eu vreo 10 tipe si tipi care plangeau, unii iubiti si-au luat iubitele in carca – un gest frumos, chiar daca ele aveau ochi doar pentru Theo, ups – iar majoritatea oamenilor mai in varsta dansau de mama focului.

A fost frumos, noua ne-a placut. Si concertul, si de ei. Data viitoare, promitem ca incercam sa le luam si un interviu – daca ne ajuta timing-ul.

Semnat,

Fetele de la tehnic.

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register