[UPDATES] Gandurile pe care le ai dupa o noapte de festival

Ai fost la Electric. Ai fost la Untold sau Summerwell, poate si la Waha sau Sighet. Nu conteaza unde ai fost, conteaza ca de fiecare data, dupa o noapte de festival, te loveste realitatea. Pentru unii e buna, pentru marea majoritate dintre noi e ca o lingura de Wassabi pe care o iei pe stomacul gol. Hai sa vedem care ne sunt gandurile din dimineata de dupa festival.

 

Nu mai beau niciodata

We’ve all been there. Dupa o noapte de festival te trezesti cu gust de voma in gura. Daca ai fost atat de constiincios incat sa te speli pe dinti inainte de culcare, inseamna ca nu ai baut suficient. Stomacul nu te mai asculta, capul iti explodeaza si iti spui: “Nu mai beau in viata mea”. Gandul asta functioneaza pana dupa prima masa. Daca mai urmeaza o zi de festival, probabil o sa o iei de la inceput ca si cum nu s-a intamplat nimic.

 

Unde mi-e telefonul?

Ca orice millenial respectabil, primul lucru pe care il faci cand te trezesti dimineata e sa vezi ce like-uri ai mai primit la #ElectricCastle #happy #views #happylife #moments #love. Faza e ca nu iti mai gasesti telefonul si dupa jumate de ora de cautari, iti dai seama ca e o cauza pierduta.

 

Care e piesa aia misto pe care am ascultat-o aseara?

Probabil a pus muzica Diplo sau poate Skrillex si ai auzit o piesa misto. Iti placea prea mult, iar creierul tau s-a zbatut intre 2 ganduri: “Mama, ce misto e piesa asta!” si “Mai ascult putin si bag Shazam”. Faza e ca erai asa de mort incat nu te-ai putut bucura nici de piesa si nici nu ai bagat Shazam sa o asculti pe viitor si acum cauti disperat piesa, incerci sa te gandesti la versuri si sa cauti pe Google.

 

Cine e asta din oglinda?

Te trezesti, te speli si te uiti in oglinda. Nu stii cine e persoana aia care se uita dubioas la tine. Are parul in toate directiile, are cearcanele pana la barba, un ochi e mai mic decat celalalt si arata ca si cum s-a luptat in Razboiul de Independenta. Degeaba ti-ai facut tu cat eye aseara sau ti-ai frezat cele 5 fire de par. It’s all gone now.

 

Cine e aia cu care m-am pupat aseara?

La festivalurile de muzica toata lumea se pupa cu toata lumea. Asta e clar. Suntem plini de dragoste si pasiune si vrem sa ne dam limba necunoscutilor. A doua zi, in schimb, uitam cine e persoana cu care ne-am pupat. Iti aduci aminte, ceva vag, dar era intuneric si nu iti mai aduci aminte cum arata, iar de nume nu mai vorbesc. Challenge-ul e urmatorul: o cauti si risti sa fii dezamagit de ce gasesti sau you let it slide?!

Nu vreau sa merg la birou

Festivalul e pe terminate. Mai ai noapte de party, dupa care trebuie sa te intorci printre blocurile gri si la biroul ala de cacat pe care il urasti. Gandul ca trebuie sa te intorci la munca e foarte riscant, pentru ca risti sa te superi atat de tare incat nu mai poti sa te bucuri de ultimele ore ramase. Ce iti propunem e sa Carpe Diem si sa te gandesti la birou, cand te duci la birou.

 

Astea sunt gandurile noastre mai mult sau mai putin triste pe care le avem dupa un festival de muzica. Tu la ce te gandesti?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register