[UPDATES] Hip Hop-ul are in sfarsit muzeu

Stiati ca exista in Japonia muzeul apei potabile? Din aia de la chiuveta. Sau stiati ca America are muzeul artei hidoase? Ei bine, va spunem noi. Daca exista atatea muzee inutile in lumea asta, de ce tocmai Hip Hop-ul nu are muzeu?! Daca v-ati pus vreodata intrebarea asta, the wait is over. Se preconizeaza ca in 2022, Bronx, locul in care s-a nascut Hip Hop-ul, il va primi acasa.

 

De ani de zile se doreste construirea unui astfel de muzeu, dar abia in 2014 initiativa a fost luata in serios. Kurtis Blow sau Ice-T sunt printre principalii sustinatori ai proiectului si deja si-au asumat roluri importante in construirea lui.

 

Muzeul isi doreste sa faca cunoscuta istoria Hip Hop-ului prin imagini, muzica, parti de istorie importante in nasterea si evolutia culturii Hip Hop. Se preconizeaza ca o sa fie printre cele mai tari muzee din lume, la nivel tehnologic. Sustinatorii au vorbit deja cu Google sau Apple pentru ca experienta vizitatorilor sa fie tehnologizata cat mai mult cu putinta.

 

In iunie, se lanseaza si aplicatia Beta a muzeului unde userii vor putea vedea muzeul virtual, vor avea acces la stiri, muzica, artisti si producatori din lumea Hip Hop.

 

Daca pana acum, atractiile tursitice din New York se limitau la centru, Manhattan si inca vreo 2 zone pe care le stie toata lumea, acum va trebui sa adaugi pe lista si Muzeul Universal de Hip Hop.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register