[UPDATES] In sfarsit o decernare de premii misto. Electronic Music Awards

Ne-am cam plictisit de evenimentele alea la care se dau premii, unde lumea participa doar ca sa isi etaleze noul iubit sau nu stiu ce haina care costa cat facem noi in 5 ani. Numai bine, s-a anuntat ca in noiembrie va avea loc si Electronic Music Awards, iar evenimentul nu este unul la care te astepti.

 

Ce o sa se intample mai exact? Pai se dau premii, dar ce e si mai misto este ca va fi si un mega party, evident cu muzica electronica, unde toata lumea poate sa vina. Organizatorii s-au gandit ca ar fi mai tare sa faca un eveniment focusat pe socializare si mai putin pe chestii pompoase si ego, iar asta e foarte tare.

 

Pentru anul asta nu stim inca cine va urca pe scena pentru a mentine atmosfera, dar ca sa iti faci o idee, anul trecut au cantat artisti ca Moby, Orbital, Autograf sau Kidnap.

 

Juriul va fi format din 85 de membri, iar fiecare dintre ei vor face un top 5 al artistilor preferati, pentru fiecare categorie. Din toti astia vor fi alesi castigatorii finali care vor fi anuntati in noaptea evenimentului. Simplu si la obiect.

Nu stiu daca va fi difuzat, cel mai probabil nu, dar ar fi fost tare sa vedem si noi cum se intampla lucrurile pe la ei pe acolo.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register