[UPDATES] Intrebari pe care sa ti le pui inainte sa mergi la un festival

Ai vazut line-up-ul si e marfa. Ai vorbit cu prietenii tai si deja va imaginati cum o sa petreceti salbatic, dar mai sunt cateva intrebari importante pe care ar trebui sa ti le pui inainte sa mergi.

 

Am bani?

Prima si cea mai importanta intrebare. Un festival de muzica poate fi una dintre cele mai misto experiente, dar vine cu un cost si de obicei e unul destul de ridicat. Verifica-ti plicul cu banii de la bunici pe care ti l-au dat la Craciun, verifica-ti contul bancar. Daca nu ai bani, apuca-te si strange, daca ai, bravo tie!

 

Cu ce fosti/foste o sa ma intalnesc la festival?

E inevitabil si e una dintre cele mai mari frici prin care trec in special gagicile. Sfatul meu este urmatorul: nu conteaza pe cine intalnesti, trebuie sa fii si sa arati fabulos!

 

I-am spus sefului meu ca am nevoie de un concediu medical?

Daca nu ai facut-o deja, it’s time! Indiferent cand are loc festivalul, trebuie, I REPEAT, trebuie sa iti mai iei vreo 2 zile libere. Ca sa te intorci la realitate, ca sa iti revii cu somnul, ca sa ai timp sa te aclimatizezi si sa intri din nou in depresie.

 

I-am mai vazut pe astia de 3 ori in concert. Merita sa mai merg?

Raspunsul e intotdeauna si fara exceptie DA. Nu conteaza de cate ori i-ai vazut, pentru ca de fiecare experienta live este alta. E alta energie, poate au alte instrumentaluri sau poate jocul de lumini e altfel. Merita!

 

Daca ti-ai raspuns deja la intrebarile astea, tot ce trebuie sa mai faci este sa iti iei cazare. De restul se ocupa festivalul, muzica si Universul, dar daca totusi mai exista niste intrebari la care noi nu ne-am gandit, da-ne un comentariu ca poate ne ajuta si pe noi.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register