[UPDATES] A Badass In Ibiza – ultimul pas spre finala

Nu stim ce faceti voi lunea care vine (probabil mergeti la job si faceti niste rapoarte), dar noi plecam in Ibiza! Cu JUST2, cu Burn, cu BadassDJ. Practic cea mai tare gasca in cea mai tare locatie de party-uri din lume. Ce se intampla acolo? Are loc finala Burn Residency pentru care ne pregatim intens de cateva luni bune.

 

Pana acum am facut urmatoarele: l-am ales pe cel mai potrivit DJ din Romania sa ne reprezinte: JUST2, am intrat peste el in casa cu echipamente de djing ca sa fim siguri ca are tot ce ii trebuie ca sa exerseze pentru Ibiza, am mers si noi in Ibiza unde le-am dat celor de acolo o mostra cu ce poate face baiatul nostru talentat si am organizat un farewell party la care am avut numai invitati de seama. Toate pentru JUST2 al nostru. Pentru ca e talentat si pentru ca il vrem castigator. Aici, aici si aici am vorbit mai pe larg despre parcursul lui catre finala si cam asa va arata programul.

 

Asadar, luni ne imbarcam cu voie buna, chef de petreceri pana in zori si, cel mai importat, atitudinea de castigatori. Ce o sa se intample acolo? Vom merge pe The Ark – cel mai tare vas de croaziera unde vor avea loc petrecerile si competitia. Prietenul Luciano va fi acolo alaturi de Loco Dice (al nostru JUST2 va face warm-up pentru el – How cool is that?!) si Nastia.

 

Noi vom fi acolo si va vom tine la curent cu toate informatiile. Pana una alta, urati-ne bafta si va lasam cu video-ul de la party-ul A Badass In Ibiza:

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register