[UPDATES] Jurnal de Electric. Ziua 1.

Am dormit 12 ore tun. Nici daca dormeam acasa nu dormeam asa bine ca in cortul nostru nou cumparat, cu dubla stratificare care nu permite lumina si caldura sa patrunda.

Du-te la dus, baga o patiserica si un kefir, da cizmele de cauciuc pe niste slapi pentru ca picioarele tale sufera ingrozitor si incep activitatile.

De dimineata pana seara, Electric invita la activitati care mai de care mai fun. Noi am dat o tura prin tot festivalul si dupa ce ne-am dat seama ca e prea tarziu sa ajungem la stand-up, am zis sa mergem la domul lui Ciuc unde ne-au bagat intr-un balon suuuuper mare si am vazut o proiectie 3D. Foarte misto. Am continuat cu standurile de haine, bijuterii si ne-am oprit la tatuaje. Si da, ne-am facut cate 2 tatuaje cool.

Imi pare rau ca nu am ajuns la celelalte activari pentru ca pareau cool. De la yoga la codite împletite, ateliere de desen sau cursuri de scratching si de productie muzicala. Tot ce poti sa iti imaginezi. Gandul meu de acasa ca ziua o sa ma plictisesc la festival s-a ascuns singur si rusinat in coltul mintii.


Seara a inceput usor cu Golan. Nu stiu de ce, dar nu am fost fana, pana aseara cand nu ne-am propus sa mergem la concert, dar in drum spre mancare ne-am oprit in fata scenei ca niste roboti programati. Mai nou, imi plac baietii de la Golan.

Inainte de Netsky, Glo a facut cea mai tare surpriza ever. “What is love? Baby don’t hurt me, don’t hurt me no more. Ououououououoaaaaaa” live pe scena la Electric!!! Eram asa confuzi ca nu intelegean de ce pe ecran sunt imagini cu Haddaway de la alte concerte cand de fapt el era in public cantand de ii sareau plamanii. Tot momentul a durat 4 minute. Deci omul a fost invitat pentru 4 minute! Glo, you rock! Ne-ati facut o mareeeee bucurie!
Netsky. M-am tot gandit ce o sa scriu aici si nu am idee. Cuvintele mele sunt cam sarace ca sa explic ce a fost acolo. Poate doar Cristian Tudor Popescu sa explice asa cum ar merita momentul. Ce emotie! Ce piele de gaina! Ce energie! Dupa Netsky am ragusit, am avut febra musculara si am ramas cu un zambet tamp pe fata. A fost atat de tare incat efectiv nu am vrut sa scot telefonul ca sa nu pierd nimic. Asta e singura poza pe care am facut-o.

Am plecat repede la Alison Wonderland. Fata asta m-a spart cu trapul ei nebun. A bagat atat de hardocre incat mi-a blocat creierul. Simteam ca sunt intr-o meditatie transcedentala. Gagica a rupt.


Seara s-a terminat cu durere in suflet ca nu am prins Groove Armada, dar cu Nastia care a rupt scena si care ne-a tinut in pasi de dans pana la rasarit, cu o energie extraordinara.
E 12 dimineata si va scriu din cort, de pe telefon. Mi-e cald de innebunesc. Se pare ca stratul dublu stratificat al cortului nostru nu e chiar asa rezistent.


Hashtag views

Ma sperie gandul ca trebuie sa merg la dus acolo unde inteleg ca este o coada de zeci de oameni. Imi fac curaj si pana maine va las cu fata asta badass, fericita ca a gasit biroul de presa de la Electric.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register