[UPDATES] Jurnal de Electric. Ziua Z

Sunt intr-o cautare continua de loc in care sa imi incarc telefonul. Asta imi ia juma’ de zi si ma frustreaza pentru ca stiu ca sunt ultimele ore la festival si vreau sa ma bucur cat pot de mult de ele.

Nu stiu cum naiba se intampla de ultima zi e mereu cea mai tare. Dupa un gratar onest facut la LIDL Grill, incercam sa il prindem pe Teo la standup. E a treia oara cand nu reusim. Oricat de devreme am ajuns, locul era full de oameni si nu se putea respira.

Nu-i bai. Mergem la concert la Dubioza Kolektiv. Au bagat baietii un ska pe care nu l-am mai auzit din liceu. Am dansat in fata cu cel mai frumos apus de pana acum.

A urmat o asteptare lunga in care a trebuit sa ne gasim loc pentru Jessie J. Si l-am gasit. Si a intrat nebuna pe scena si a inceput sa cante asa cum o vedeam eu la TV. E frumoasa de pica si canta de rupe. A avut un spectacol superb cu un band in spate extraordinar. Am vazut-o in concert si pe Madonna si am fost si la Macy Gray. Jessie J nu se compara cu nici una. Le-a tras o palma cu vocea, alta cu prezenta scenica si cealalta cu profesionalismul.

Am dansat, am cantat, am ras, ba chiar am avut si un nod in gat. Jessie J a fost cel mai tare concert de la Electric Castle. Am zis.

A urmat Nothing But Thieves unde nu am stat pentru ca imi doream un singur lucru: sa ne dam in roata. Imi place sa go all in cu orice experienta si nu puteam pleca de la EC fara sa ma dau in roata. Pacat de un tip care s-a urcat cu noi in ultima secunda si nu ne-am putut bucura doar noi 2 de experienta. A fost frumos. Noi ne-am simtit bine, el s-a simtit incomod.

Main Stage s-a incheiat cu TCHAMI. Nu am auzit de el pana aseara si a devenit unul dintre preferatii de anul asta. 2 ore am dansat cu zambet pe fata si cu o energie pe care nu stiu de unde o mai aveam. You should check him out. A fost excelent!

E 4 dimineata si mancam in cort paine cu pate si parizer si e cel mai frumos sfarsit de festival pe care puteam sa-l am.

Exact in secunda asta am plecat de la festival si am asa o tristete amestecata cu fericire. In masina canta albumul nou al lui DOC si e fix ce trebuie.

Electric, ai fost de vis! Multumesc pentru experienta, muzica, oameni, lacrimi, emotie, zambete, apusuri, rasarituri si dragoste! Ne vedem la anu’!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register