[UPDATES] Jurnal de minimal: la ce evenimente te poti distra cu artistii romani

Probabil ca ai inceput sa iti faci planuri pentru vara; te gandesti la ce festivaluri sa mergi, unde ar fi mai bine, ce line-up e mai tentant. 2019 va fi cu siguranta unul dintre cei mai indrazneti ani in industria de muzica electronica, pentru ca deja putem observa cum apar din ce in ce mai multi promoteri care abordeaza concepte noi, festivalurile vor sa activeze intr-un mod mult mai creativ. Daca esti unul dintre acei fani inraiti ai genului minimal, atunci ar trebui sa fie simplu sa fugi la dans acolo unde vor pune artistii romani.

 

OFF Week cu [a:rpia:r]

Pe 14 iunie are loc un showcase al label-ului [a:rpia:r] in Parc del Fòrum. Orasul care este tot timpul in viata, gazduieste si in acest an trio-ul consacrat RPR Soundsystem (Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh) care aduc un extended set alaturi de Tulbure si Emi. Vizualurile nu puteau lipsi de la un asemenea event, asa ca Dreamrec va completa aceasta poveste de vara.

 

Raresh la Caprices Festival

Ajuns la editia cu numarul 16, festivalul de la Caprices se intoarce in muntii din Elvetia pentru 4 zile de muzica cu unii dintre cei mai tari artisti. Raresh va fi unul dintre headlinerii scenei MDRNTY, pe 12.04.2019, alaturi de Margaret Dygas, Ricardo Villalobos si Edward.

 

 

Purim Club Marathon

Daca vrei o aventura si o experienta inedita, atunci poate vei lua in considerare o excursie in Tel Aviv, pentru o petrecere marca The Block. Wildlife – Purim Club Marathon aduna unii dintre cei mai tari artisti pentru o seara care sa te tina in priza si sa te faca sa dansezi pana pierzi notiunea timpului. Raresh, Praslea, Priku si Arapu fac parte din line-up-ul vibrant al acestei editii si cu siguranta se vor remarca prin stilul specific si seturile longevive. Just like a marathon!

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register