[UPDATES] KRAFTWERK x HALL OF FAME

Kraftwerk se afla pe lista de Rock & Roll Hall of Fame pentru anul 2019, iar asta inseamna ca va fi pentru prima data in istorie cand un artist/o formatie de muzica electronica ajunge in Hall of Fame. Dar asta nu vine chiar ca o surpriza, right?

In urma cu ceva timp, am asistat la primul live performance alaturi de un astronaut aflat pe Statia Spatiala Internationala.

Kraftwerk a schimbat complet curentul muzical din anii 70′ si imi amintesc si acum de reactia mea cand am vazut filmarea live performance-ului Ruckzuck. Wuttt? Intensitatea sunetelor, influenta sci-fi si bineinteles, show-urile inedite cu spectacole de lumini si crazy-out-of-space visuals au atras atentia intregii lumi. Cred ca sunt foarte putini DJi care nu mentioneaza influenta Kraftwerk in cariera lor si nu numai DJi, asta pentru ca sunt un fel de biblie atat din punct de vedere tehnic, cat si artistic, cat si imagine, show si evolutie.

Cei de la Kraftwerk au colaborat cu artisti precum Radiohead, Janet Jackson, Roxy Music, Def Leppard, Devo, Rage Against The Machine, Todd Rundgren.

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register