[WHO’S BAD] Laidback Luke – campion mondial la Kung-Fu, vlogger, DJ, producator, Badass

Il stiti de pe la TV, de la party-uri de pe Youtube sau de pe la festivaluri. Laiback Luke e unul dintre DJii aia grei de care nu prea ai cum sa nu fi auzit. Il cheama Lucas Cornelis van Scheppingen si s-a nascut intr-o familie de muzicieni, in Filipine.

 

Curand si-a dat seama ca nu prea le are cu cantatul live si asa a descoperit muzica facuta pe calculator. De pe la 15 ani a inceput sa isi petreaca vacanta de vara in fata calculatoarelor, incercand sa faca primele beaturi, iar mai tarziu incepea sa bata la usile producatorilor cu sample-uri. Zice ca nu se pricepea sa-si vanda muzica, dar a avut mereu noroc sa dea peste niste oameni misto care au avut incredere in el si in talentul lui.

De acolo, stim cu totii povestea. Laidback Luke a devenit multimilionar, zboara numai cu jet-ul lui privat si compune, produce si mixeaza pentru artisti mari de la Coldplay, la Beyonce.

 

Nimic iesit din comun pana aici, nu? Adica de ce l-am pune pe Badass?! Pai pentru ca pe langa faptul ca e unul dintre cei mai tari DJ din lume, el e si multiplu campion mondial la Kung Fu. Numai anul trecut, la Campionatul Mondial de la Hong Kong, a castigat 3 medalii de aur, 2 argint si 1 bronz, intrecandu-si propriul record din 2013 de 3 medalii de aur. Si ca sa vedeti ca nu e doar un sportiv oarecare, omul s-a batut cu 10,000 de competitori din toata lumea.

 

Ce inseamna toate lucrurile astea? Inseamna rigoare, munca, responsabilitate, seriozitate si un stil de viata ultra mega sanatos. Iar pentru un DJ care isi pierde noptile, care e mereu pe drumuri si care e expus la tot ce inseamna viata nesanatoasa, e de 10 ori mai greu. Motiv pentru care noi consideram ca Laidback Luke e super badass si reuseste sa le faca pe toate.

 

Ah, poate nu stiai, dar Laidback e si vlogger. Canalul de Youtube are vreo 226 de mii de subscribers, iar in videorile lui povesteste despre expriente, despre concerte, viata de DJ si raspunde la intrebarile fanilor.

 

Pai cum sa nu ne placa noua de omul asta? DJ, producator, muzician, sportiv, vlogger, milionar si OM. Pentru ca umbla vorba in targ ca Laidback Luke e si un super om. Fara figuri, cu picioarele pe pamant si humble. Asa da!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register