[UPDATES] Locuri nebune in care s-au tinut concerte

Ne plac concertele. Energia pe care o primesti de la un concert nu se compara cu nimic. Pacat ca in Bucuresti, cel putin, poti numara locurile de concerte pe degete. Pentru ca am avut nevoie de niste inspiratie, am cautat cele mai bizare locuri in care au avut loc concerte.

 

La azilul de batrani

Prin 1999, The Libertines au zis ca ar fi tare sa mearga la un azil de batrani din Camden sa cante niste piese. Imagineza-ti doar. Astia din trupa imbracati in maiou cu blugi rupti care isi dau sufletul pe scena acolo si niste batranei cuminti cu mileu pe ei, care nu inteleg de ce sunt pedepsiti.

 

The Cabinet War Room

The Cabinet War Room este locul in care Churchill a conceput complotul impotriva Germaniei, in al doilea Razboi Mondial. 60 de ani mai tarziu, trupa Kasabian da acolo un concert.

 

 

La spitalul de boli mintale

Pe 13 iunie 1978, The Cramps au dus concertele la un nou nivel. Au cantat in camera de recreere dintr-un spital de boli mintale. Ani de zile au vrut fanii sa vada concertul, insa abia de curand a aparut pe format DVD. Cica atunci cand vocalistul a intrat in camera, a spus asa: Cineva mi-a spus ca sunteti nebuni. Eu nu sunt asa sigur de asta.

 

 

 

Pe o platforma de petrol

In 2006, Katie Melua a batut recordul mondial pentru cel mai adanc concert. A cantat la 303 metri sub Marea Nordica, pe o platforma de petrol. Carcotasii spun ca in ciuda adancimii, vocea ei ascutita s-a auzit foarte bine si la suprafata.

 

 

Pe un autobuz

In 2007, in Winniepeg, The White Stripes se plictiseau si se gandeau ce sa mai faca, asa ca s-au suit pe capota unui autobuz si au bagat un mic gig ad-hoc. Daca in bus erau tantici venite de la piata care se gandeau la ce facturi trebuie sa mai plateasca, nasol.

Acum ca am vazut ce se mai face peste mari si tari, avem si noi niste propuneri. Vrem sa ii ascultam pe baietii de la OCS in Catedrala Mantuirii Neamului, dar pe clopote ca am auzit ca sunt imense si incap multi oameni pe ele. De asemenea, ne dorim si in baie la Control. La fete. Pentru ca la orice ora te duci acolo sunt cel putin 50 de fete horny si high.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register