[UPDATES] Lucruri dureroase pentru DJi pe care doar ei le inteleg

Daca intrebi un DJ de viata si meseria lui o sa iti spuna ca e foarte fericit si foarte recunoscator ca face ceva care chiar ii place si de care e pasionat. Cu toate astea, si ei sunt oameni si exista cateva lucruri care ii calca pe nervi, la fel cum ma calca pe mine cineva care pleoscaie sau pufaie in somn.

 

Oamenii cu pareri

Nu vorbim despre cei care au o parere argumentata si onesta, vorbim de aia care vin la tine si iti spun daca poti sa pui si tu o muzica buna, indiferent de piesa pe care o pui.

 

Ala care se imbata incet dar sigur

La inceputul serii e destul de timid, dar pe la final mai are putin si iti ia locul cu totul. Te da la o parte de la DJ booth si o face pe nebunu’ pe acolo.

 

 

Stalkerii

Exista un anumit tip de oameni care stau mereu pe langa DJ desi nu il cunosc. Ii stii sigur. Sunt aia foarte curiosi si entuziasmati de orice face DJul.


 

Request-urile

Am mai scris despre asta de 100 de ori. Nu mai cereti dedicatii speciale. NU MAI CERETI DEDICATII SPECIALE!

 

Vorbaretii

Daca mai exista cineva acolo care inca nu stie codul, sa-l invete acum. Cand un DJ sta cu castile pe urechi inseamna ca NU ai voie sa te duci la el sa incepi sa-i vorbesti despre viata. Daca are castile jos, e mai ok, dar nici atunci nu prea.

 

Orele de dinaintea party-ului

Party-ul incepe dupa 10 si ceva de obicei, dar ca un DJ responsabil si corect trebuie sa fii acolo mai devreme sa iti faci setup-ul, sa incepi warmup-ul etc. E enervant pentru ca stii sigur ca ringul de dans o sa arate cam asa:

Esti DJ? Spune-ne ce te mai enerveaza si daca am dat-o bine cu articolul asta.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register