[UPDATES] Lucruri nebune pe care le-au facut muzicienii in timpul unui concert

E misto sa fii muzician si sa tii concerte. E si mai misto sa te doara in cot de orice si sa faci exact ce iti trece tie prin cap. Pentru ca esti artist si nu o sa te judece nimeni. Cu cat o sa faci chestii mai idioate pe scena, cu atat o sa ai mai multa publicitate si, cine stie, poate chiar mai multi fani. Azi vorbim despre cele mai tampite lucruri pe care le-au facut unii artisti pe scena.

 

Ozzy Osbourne mananca un liliac

Nothing wrong here :)) In 1980, in timpul unui concert Black Sabbath, cineva a aruncat pe scena un liliac. Ce a facut Ozzy? L-a luat si i-a muscat capul.

Red Hot Chili Peppers canta in soseste

Nimic iesit din comun aici? RHCP  au cantat intr-un concert doar in sosete and this takes some big balls.

GG Alin se umple de excremente

Cel mai extrem si nebun tip din lista asta este GG Alin. In timpul unui concert, a vrut sa arate situatia sociala si faptul ca violenta era din ce in ce mai des intalnita. Cum a facut chestia asta?

A inceput sa atace oameni din public si s-a umplut de propriile excremente.

 

Lady Gaga a pus-o pe una sa vomite o chestie verde pe ea

Se stie ca Lady Gaga e avangardista si putin cucu, dar de la un concert la altul parca e si mai si. In timp ce canta o piesa numita “swine”, a adus o tipa pe scena si a pus-o sa vomite o chestie verde pe ea. Totul in numele artei.

Mai sunt si altii care si-au fluturat penisul pe scena sau si-au dat foc propriilor instrumente muzicale, dar parca astia de care am vorbit mai sus castiga detasat. Te-am scarbit destul ori ba?

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register