[UPDATES] Lucruri pe care probabil nu le stiai despre Daft Punk

In cariera lor de peste vreo 20 de ani, Daft Punk au reusit aproape imposibilul. Sa fie unul dintre cele mai tari duo de dance music, si, in acelasi timp, sa isi pastreze anonimatul. De la sound-uri de Techno in primii lor ani, pana la dance si funk in anii recenti, Daft Punk sunt unici, vizionari si  foarte buni. Daca ai crezut pana acum ca stii totul despre ei, iti spunem ca s-ar putea sa nu fie chiar asa. Uite cateva lucruri pe care probabil nu le stiai despre ei:

 

Thomas Bangalter a fost unul dintre primii francezi cu un  Mac

Informatia asta s-ar putea sa fie 2 in 1 pentru unii dintre voi. Daca nu stiati, Daft Punk sunt de origine franceza, de la mama  lor, din Paris. Thomas Bangalter era atat de pasionat de muzica electronica incat a strans bani luni de zile pentru un Mac, printre primele din Franta. Mai mult decat atat, pasiunea il facea sa citeasca manualele sintetizatoarelor sau ale tobelor electrice cel putin o data pe luna, ca sa fie sigur ca le invata toate secretele.

 

La inceputuri isi spuneau Darlin’

Si erau 3 la numar. Cel de-al treilea membru, Laurent Brancowitz a parasit formatia si acum canta pentru Phoenix. Pe cand se chemau Darlin’, in urma unui interviu usturator cu unul dintre cei mai tari producatori din Franta, oamenii s-au hotarat ca a venit momentul pentru un nou nume.

 

Tatal lui Thomas Bangalter le-a facut intrarea in lumea muzicii

Prin anii 70, Daniel Vangarde, tatal lui Bangalter era un renumit muzician si producator de muzica, asa ca atunci cand Daft Punk s-au hotarat ca vor sa iasa in lume, Vangarde a fost cel care le-a deschis usile pentru primele lor contracte.

Guy-Man e inrudit cu poetul Homem Crsto Filho

Daft Punk nu vorbeste niciodata despre familie, dar stim sigur ca stra-strabunicul lui Guy-Man a fost portughezul Homem Cristo Filho, poet si admirator al fascismului pana in maduva oaselor. Tatal lui Cristo, Francisco Manuel Homem este unul dintre cei mai recunoscuti militari si omeni politici din vremea lui.

 

Nimeni nu a vazut inainte show-ul lor pentru Coachella din 2006

La editia Coachella din 2006, Daft Punk au facut un show istoric. De la muzica, la lumini totul a fost mindblowing. Si pentru ca erau siguri de maretia concertului, nu au lasat pe nimeni sa asculte sau sa vada ce urmau sa prezinte pe scena. L-au lasat totusi pe managerul trupei sa asculte, dar nu i-au aratat nimic din show-ul de lumini.

Fac foooaaaaarte multi bani

Asta cred ca stiti deja 🙂 Se spune ca in turneul din 2007, Daft Punk faceau cate un milion de dolari per show. Au avut in total 47, deci you do the math. Si asta nu e de mirare pentru ca se zvoneste ca fiecare dintre ei ar avea o avere de cel putin 100 de milioane de dolari.

 

V-am mai luminat putin?! Speram ca da. Baietii de la Daft Punk mai au multe secrete cu care sa ne surprinda si sincer, in materie de muzica, astept surprizele lor ca pe painea lui Dumnezeu, pentru ca de fiecare data au ceva nou si extraordinar de aratat.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register