[MAINE-I LUNI] Care-i treaba cu maine-i luni

Vad zilnic oameni dezamagiti din diverse motive. Cine stie, cineva a uitat sa cumpere lapte si nu are pentru cafea, altcineva vrea sa faca o pizza si a ramas fara drojdie sau si-a cumparat un bilet la un party si a aflat ca ziua urmatoare are examen. Sau, mai dezamagitor, este luni. Aceasta zi de luni vine intotdeauna asupra noastra ca un sfarsit al libertatii, ca o intoarcere la “normalitate”. Ne-am obisnuit sa punem in “carca” acestei zile, as putea spune, o incarcatura negativa, doar din simplul fapt ca semnaleaza intoarcerea la rutina. Rutina pe care noi am creat-o de-a lungul vietii prin deciziile si constragerile intalnite. Adevarul este ca ziua de luni vine si trece la fel de repede ca toate celelalte, insa este de datoria noastra sa invatam sa intram in noua saptamana cu bateriile incarcate.

Paradoxal, in rubrica de duminica – “Maine-i Luni”, imi propun sa vin cu energia de a va face sa savurati linistea acestei zile pe beat-uri electronice, impartasind cu voi gusturile mele vis-a-vis de aceasta arie, dar si parerile (pentru ca, na, cine nu are pareri?). Imi doresc, ca impreuna cu voi, sa ne educam reciproc, sa descoperim impreuna muzica buna, fie ea creata de artistii cunoscuti sau cei underground. La curent cu tot ce misca credem ca suntem deja, nu? Mai bagam o fisa!

Cat despre mine, pot spune doar ca sunt novice, dar muzica ma face sa-mi doresc sa fiu mai curioasa, mai statornica si imi plimba imaginatia prin locuri unde n-as fi crezut vreodata ca pot ajunge.

“Maine-i Luni” va veni in fiecare #duminica cu mix-ul care, indiferent cat de obositi ati fi dupa weekend, va va face cel putin sa miscati din cap si/sau sa bateti lenes din picior.

Vibe bun si Polo&Pan (mai povestim noi despre ei ca doar sunt in lineup-ul Electric Castle din acest an).

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register