[UPDATES] Marimea conteaza?

Lumea e plina de cluburi mari, unde incapi tu, gasca ta si cel mai probabil toate rudele pe care nu le suporti plus prietenii lor, animalele de companie si vecinii de pe scara. 
Dar ce te faci cand tot ce ti se ofera este o “incapere” de 2,01 m inaltime, 0,92 m latime si 1,53 m lungime? Pe cine iei cu tine si pe cine lasi acasa?


Doi englezi au inaugurat un astfel de spatiu si au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mic club mobil din lume. Construit in totalitate din lemn, Club 28 are o capacitate de maxim 6 persoane si un DJ. Locul este dotat cu sistem de sonorizare, 2 pick-up-uri, ring de dans, lumini si chiar un bodyguard la intrare, in cazul in care se incing spiritele intre cei 6 petrecareti.

 

 

Deci? Ce poate fi mai #badass ca un party exclusivist pentru tine si mini-gasca ta? Iti spunem noi! Adauga la cele de mai sus vreo 200 de cai putere si 4 roti, scoate 4 din cele 6 persoane si here you go: MINIdisco. Un proiect totally badass care s-a desfasurat in 3 etape: prima data le-am oferit pasagerilor o altfel de cursa, intr-un Mini Cooper S echipat cu voie buna, sonorizare, un discoball si muzica asigurata de Faibo X. In acelasi club pe roti, ne-am dat pe circuitul AMCKart din Pipera, impreuna cu pilotul BMW Claudiu David, cu baietii de la Robin and the Backstabbers si cu Faibo X. Si daca n-a fost toata lumea pe faza, am luat Mini-ul si l-am parcat intr-unul dintre cele mai populate mall-uri bucurestene, ca sa vada toti oamenii mondeni de ce suntem in stare. Cu portierele larg deschise, Mini Cooper S i-a asteptat pe curiosi sa-l testeze, pe cele mai tari beat-uri powered by Faibo X. Ce a iesit? #MINIdisco

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register