[UPDATES] Mersul la concerte te face sa traiesti mai mult si mai fericit

Daca ti s-a zis vreodata ca petrecerile si concertele iti strica sanatatea, poti sa-i spui oricui ca nu are dreptate. O2 a chemat niste baieti destepti sa faca un experiment stiintific si ce au descoperit ei e ca mersul la concerte te face sa traiesti mai mult si mai bine.

 

Patrick Fagan, un smecher in materie de psihologie comportamentala spune ca pentru cei depresivi si tristi, mersul la concerte le va aduce lumina in viata. Un concert o data la doua saptamani iti creste speranta de viata cu 9 ani. No kidding. Si asta se datoreaza energiei pozitive pe care o primesti de la ceilalti oameni, dar si datorita sentimentului de bine pe care il ai cand mergi la un concert.

 

In urma experimentului s-a descoperit ca douazeci de minute de concert au crescut cu 21% sentimentele de fericire si bunastare, mai mult decat au facut-o yoga sau plimbarea catelului in parc si alte spatii deschise. Studiul a mai demonstrat si ca petrecerile sau concertele te fac mai productiv, mai fericit si iti cresc stima de sine. Asta probabil pentru ca la concerte toate fetele iau ceva la bord si zambesc senile si fericite. Tu crezi ca zambesc la tine ca esti dragut, si voila, ti-a crescut increderea de mascul Alfa in tine.

 

Acum ca stii toate lucrurile astea, spune-le si parintilor si bunicilor si convinge-i sa te lase la mai multe concerte. Daca ai plecat de ceva timp de acasa, nu mai procrastina aiurea in tramvai si vezi ce concerte misto urmeaza in perioada urmatoare. Mergi la ele si transforma-te intr-o pisica cu 9 vieti.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register