[UPDATES] Moby si cea mai mare colectie de drum machines

Moby detine cea mai mare colectie de drum machines din lume, iar pe data de 11 octombrie va scoate oficial la licitatie 200 dintre piesele din colectia sa, in cadrul platformei de online marketplace reverb.com. Tot profitul din cadrul vanzarilor va fi donat catre Physicians Committee for Responsible Medicine.

Tot in acest an si tot printr-un parteneriat cu Reverb, Moby a scos la licitatie diverse echipamente folosite in cadrul turneelor sale, precum si intreaga lui colectie de vinyl-uri. Artistul este un cunoscut sustinator al drepturilor animalelor si a fost implicat de-a lungul timpului in diverse actiuni si miscari de protectie de a animalelor, precum si diverse alte acte de caritate.

Moby este unul dintre cei mai influenti DJ din perioada anilor ’90, fiind unul dintre pionierii care a ajutat la migrarea curentului dance in UK si America. Moby a colaborat cu artisti precum David Bowie, Bono, Slash, Daft Punk, Guns N’ Roses.

Ca sa incheiem frumos si sa incepem saptamana asa cum trebuie, pentru cei interesati de un purchase spotan, vanzarea celor 200 de drum machines din colectia artistului va incepe maine: https://reverb.com/shop/official-moby.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register