[UPDATES] Muzicieni istorici si nebuniile lor

Doar pentru ca cineva e un geniu muzical, asta nu inseamna ca e mai putin uman decat noi, toti ceilalti. Fiecare dintre noi are ciudateniile si obsesiile lui. La fel si muzicienii. Hai sa vedem cele mai ciudate “chestii” ale marilor muzicieni.

 

Lui Mozart ii placea sa fie pisica

Ceee? Da. Se stie ca Mozart era un tip destul de ciudat, dar asta le intrece pe toate. Cica atunci cand era la repetitii sau pur si simplu se plictisea, lui Mozart ii placea sa pretinda ca e o pisica. Se suia pe scene, obiecte de mobilier sau scaune si mieuna. Intr-un anume fel daca ii placea ce auzea si in alt fel daca nu ii placea. Crazy much?

 

Louis Armstrong dadea laxative tuturor persoanelor cu care se intalnea

Prin anii 50, Louis Armstrong a slabit vreo 40 de kilograme cu ajutorul laxativelor. De atunci, a ramas cel mai fidel client si cel mai bun brand ambassador pentru ca de fiecare data cand se intalnea cu cineva avea la el cateva laxative pe care le dadea oamenilor, incurajandu-i sa le foloseasca.

 

Lui Duke Ellington nu ii placea iarba

Nu iarba aia. Iarba verde de la tara si de prin parcuri. O ura pentru ca ii aducea aminte de cimitire. Ura lui pentru iarba era atat de puternica incat refuza sa poarte culoare verde sau refuza sa tina concerte in zone cu iarba.  

 

Beethoven isi numara boabele de cafea

Ca orice geniu care se respecta si Beethoven avea nebuniile lui. Era un fan al cafelei, dar nu orice fel de cafea. Ceasca lui trebuia sa aiba exact 60 de boabe, numarate de el, altfel nu o bea. Probabil stia el ceva ce noi inca nu stim.

 

Lui Elvis ii placeau buretii de baie

Chiar daca Elvis avea o avere la purtator si in materie de obiecte de toaleta putea sa isi cumpere orice, lui Elvis ii placeau buretii aia bej de baie.

 

Suntem siguri ca fiecare dintre artistii muzicali au obsesii ciudate la care tin neaparat, dar astea sunt de departe cele mai funny. Acum e randul tau, scrie-ne care e dubiosenia ta si hai sa ne intrecem in ciudatenii.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register