[ARSENAL] My workout is better than yours I

Anduranta sau viteza? Este greu sa le ai pe ambele la o petrece sau la un festival. Deobicei intreaga noapte e un rollercoaster intre cele doua iar orice drum la toaleta sau spre cort este doar un break pe care ti-l dai pentru a gasi ideea de echilibru. 

Printre toate astea, mai vine si presiunea aia sociala de cacao care iti spune sa arati bine. Eu n-am nicio problema daca nu esti fit, te inteleg, inghetata cu caramel sarat de la Mega e raiul pe pamant. Dar am o problema daca te misti in preajma mea pe langa ritm. Asa ca am descoperit si testat pentru voi 3 workout-uri pe care le gasesti pe net si prin care poti invata sa-ti acordezi picioarele cu muzica.

 

PUMP IT UP: The ultimate dance workout

2004 este anul in care Steve Winwood a ajuns din nou in cautari pe .com-uri datorita lui Eric Prydz. Label-ul Ministry of Sound a dat lovitura cand Valerie a devenit Call on Me. Videoclipul a starnit mare buzz prin aducerea in contemporaneitate a costumelor de fitness din anii ‘80 si a miscarilor in sincron. Pentru ca a ajuns extrem de popular workout-ul prezentat in cele 3 minute, un extended version de o ora a fost lansat la scurt timp distanta, in care gasesti piese de la Eric Prydz, Benny Benassi, Danzel sau Jakarta. De transpirat, pot sa-ti zic ca ceva sudoare se va scurge de pe tamplele tale. Mult pe miscari din bazin, ceva turbo-cardio pe la mijloc iar la cooldown, desfa-ti o bere si uita-te la cum arata gagicicile astea:

 

REEBOK x LES MILLS BODYJAM

La 14 ani distanta, in 2018, coregraful Les Mills a creat un workout special pentru cei care spun ca nu le place sa danseze. Sub egida Reebok si alaturi de actrita Nina Dobrev, acestia creaza timp de 40 minute contextul perfect in care sa dansezi pe hip-hop, EDM sau trance. Miscarile sunt chiar usor de urmarit si poate fi o incalzire perfecta daca vrei ceva mai distractiv decat alergatul in parc. Les Mills s-a ocupat si de partea muzicala a workout-ului, calcandu-i pe urme lui Billy Banks si Shaun T din acest punct de vedere.

 

SEXY CARDIO DANCE VIXEN WORKOUT 

  1. Apare Neversea, una din acele schimbari majore prin care a trecut marea si cu sarea de la noi iar POPSUGAR Fitness devine unul din cele mai cunoscute canale de YouTube in care gasesti continut destinat celor care vor sa obtina un beachbody acasa. Janet Jones, creatoarea Vixen Workout, te va invata cum sa dansezi pe cub la modul profesionist. Scoate orice tricou din plasa ai la indemana si trage perdelele sa nu te vada vecinii. 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register