[UPDATES] Nastia a vorbit nemancata pe Instagram

Am senzatia ca in zilele noastre, ca femeie, e mai naspa sa ai burta si/sau celulita decat sa ai un nas nasol, o inaltime dubioasa sau par rar in cap. Sa fim seriosi, cate gagici normale vedeti la o petrecere? Si la normale inseamna toate celelalte care nu-s slabe de la mama natura sau care nu au  investit timp si bani sa sustina ceva ce corpul lor nu e destinat sa fie. Tuturor le place un gras simpatic la o petrecere, dar nu multi inghit mai mult de cateva ore o grasa simpatica. Si nu vorbesc de grupuri restranse unde personalitatea persoanelor de genul a reusit sa treaca de barierele sociale. Maimuta vede, maimuta imita. Pe scurt, puterea exempului pe care o dam astia mai mari alora mai mici e cruciala daca vrem un viitor mai bun. Dupa introducerea astea tampitica, va fac cunostina cu ultima postare a Nastiei, care e super timpitica. Daca nu stii cine e Nastia intra aici.

Pe scurt, pentru ea, daca nu esti fit la orice varsta, inclusiv la 50 de ani, nu esti frumoasa. In ochii ei. Numai ca a zis-o public. Ea fiind persoana publica. Da, bulinuta aia albastra de pe Instagram te cam face persoana publica. Adica tu influentezi pozitiv sau negativ urmaritorii tai. Adica copiii cuiva, parintii cuiva, niste business-uri, niste fani, etc.

Reactiile de la oamenii din industrie nu au intarziat sa apara dupa cum vedeti mai jos.

Nici fanii artistei nu au fost multumiti de postare iar reactiile din partea acestora au fost pe masura.

Artista a facut un update al postarii in care a incercat sa-si explice punctul de vedere, insa si acesta a creat discutii.

Cred ca nu trebuie sa va spunem noi ca e ok daca esti fat, skinny, skinny-fat, pear shaped, computer shaped, etc. si ca e si mai ok daca indiferent de forma pe care o ai e bine sa practici un sport. Dar va reamintim ca E OK DACA NU ESTI FIT DESI FACI SPORT.

Pup!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register