[WHO’S BAD] Netsky, DJul care demonstreaza ca muzica electronica se poate face si cu band in spate

Am vazut ca la Electric Castle, Netsky a fost printre preferatii participantilor. Adevarul e ca si noua ne-a placut mult, mult de tot si am scris mai multe despre asta aici. Energia lui, sound-ul, talentul si profesionalismul ne-au facut sa il bagam in categoria de HEROES, asa ca HERe it gOES!

 

E belgian din nastere si numele l-a luat de la un virus care afecteaza computerele cu sistem de operare Microsoft. Si, ca orice pasionat de muzica, de pe la 6 ani a inceput sa cante la tobe, pian si chitara. Deci inca un DJ care da peste nas celor care spun ca in industria asta nu exista muzicieni si ca muzica electronica nu e muzica. Na, luati de aici!

 

Marea lui pasiune e DnB-ul si cu genul asta a lansat in mai 2010 primul lui album, la casa de productie Hospital Records.

 

Pe parcursul timpului, a trecut de la DnB pur la liquid funk si in ultimele interviuri a zis ca vrea sa se indeparteze cat de mult de DnB, pentru ca a ajuns la o maturitate muzicala ce ii permite asta. Vrea sa expriementeze, iar ultimele lui single-uri si concerte ne arata ca “experimentele” ii ies.

 

Si daca te intrebai care sunt cele mai mari influente ale lui Netsky afla ca acestea sunt: Elton John, Prince si Bob Marley. BOOM! Mic drop!

 

Cine s-ar fi asteptat?!

 

Si inca un motiv pentru care ne place maxim de el: Netsky LIVE! Proiectul a fost lansat in 2012 in timpul unui concert de la Brixton Academy. Acompaniat de muzicieni, vocalisti si instrumente muzicale, Netsky isi canta muzica cu un full band! Trupa are acum concerte worldwide si participa cam la cele mai mari festivaluri din lume. AS A BAND. Deci se poate si cu muzica electronica. Tot ce iti trebuie e un pic de imaginatie, vointa si talent.

 

Si ca sa incheiem articolul in forta, va lasam set-ul lui de saptamana trecuta, de la Tomorrowland. NE-BU-NI-E!

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register