[UPDATES] Nu asculti muzica electronica? Ba da! Uite pe cine!

Tot aud in jurul meu oameni care spun ca ei nu asculta muzica electronica: “Nu domne’ mie nu-mi place muzica electronica” sau “Nu ascult muzica electronica. Nu o inteleg.” sau “Ce-i cu bumtaiala asta. Nu-mi place muzica electronica”. Si le spun: Ei, nu ma-nnebuni!”

 

Faza e in felul urmator. Toata lumea asculta muzica electronica. Repet: toata lumea asculta muzica electronica! Doar ca habar nu au despre asta. Si asta e din cauza promovarii ineficiente/gresite/eronate a muzicii electronice la noi in tara. Perceptia oamenilor despre muzica electronica nu e ce trebuie si am facut un un experiment care arata asta. Il gasesti aici.

 

Ca sa mai domolim putin gandurile astea negative despre muzica electronica, ne-am gandit la niste artisti si trupe care sunt indragite de aproape toate categoriile de oameni si care, la prima vedere, nu au treaba cu muzica electronica.

 

David Bowie

Ei bine, daca esti fan David Bowie si daca ai senzatia ca el canta rock sau pop rock sau ceva pe acolo, afla ca el mai canta si psychedelic si muzica electronica in general.

 

Linkin Park

“Nu, frate! Linkin Park sunt pe rock si Hip Hop, nu au treaba cu muzica electronica”. Ba da, au. Or canta ei rock si Hip Hop, dar o fac pe muzica electronica.

 

 

Coldplay

Hopaaaa! Toti sentimentalii, sensibilii si toate mamicile sa citeasca urmatoarea fraza: Coldplay au inceput cu rock, pianorock si britpop si au ajuns la muzica electronica si new wave. Luati-o pe asta. Deci, da si Coldplay canta muzica electronica.

 

 

Depeche Mode

La prima vedere ai zice ca de ce i-am pune pe cei de la Depeche Mode in articolul asta pentru ca oricum toata lumea stie ca ei canta rock. Ei bine, nu! Daca mai aud o data ca Depeche Mode canta rock si ca nu treaba cu electronica fac macel! Depeche Mode canta mai multa muzica electronica decat rock!!!!!

 

 

Bun. Deci data viitoare cand mai spui ca nu asculti muzica electronica, adu-ti aminte de articolul asta si mai gandeste-te o data!

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register