[UPDATES] Nu chiar muzica electronica, dar ceva sa placa la toata lumea

Dar e muzica electronica. Chiar daca nu e bumti-bumti, bubuiala sau cum o mai numesc unii, e muzica electronica buna rau de tot! Si nu cred ca ar trebui sa lipseasca din playlist-ul nimanui. Ca sa placa la toata lumea, exista formatii de muzica electronica care au produs de-a lungul timpului unele dintre cele mai tari hit-uri – asta si asa, ca unii cred ca muzica electronica se rezuma doar la underground. Fara suparare.

Daft Punk – doamne! Si cat astept sa scoata albumul ala pe care il tot teaser-esc de ceva vreme sau cel putin, asa sper. Daft Punk au rupt cu hit-ul realizat alaturi de Pharell – Get Lucky si daca sapi adanc, o sa regasesti niste melodii care poate nu iti suna deloc comerciale si probabil nu te-ai fi asteptat sa fie de la ei. Ca asta:

 

The Chemical Brothers – bam, bam! Unii dintre pionerii curentului big beat, The Chemical Brothers mi-au zguduit copilaria cu melodiile lor. Si probabil si tie. Cand am descoperit Push the Button si We are the Night, m-am indragostit si mai tare de baietii astia. Una dintre cele mai misto melodii de la ei este SI VA RAMANE INTOTDEAUNA asta:

 

Massive Attack – chiar si cu melancolia lor specifica din unele melodii, cu siguranta asta e una dintre trupele mele preferate. Nu exista album care sa nu imi placa si bineinteles, combinatia usor-copy-paste de la Kraftwerk cu show-urile tampite este una careia nu ii poti rezista. Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase seri cand au concertat la Arenele Romane. Am plans, am dansat si am incercat sa las telefonul jos cat mai mult posibil.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register