[UPDATES] O legenda a muzicii electronice, o orchestra si-un castel

Pete Tong aduce vibe-urile din Ibiza direct in inima Angliei. Pe 21 iulie din castelul istoric din Leicestershire, se vor auzi acordurile orchestrei Heritage puse in valoare de beat-urile lui Pete Tong.

Super-apreciat de critici, show-ul Ibiza Classics este un spectacol audio-vizual care aduce in fata publicului muzica dance, intr-o abordare cu totul diferita. Directorul evenimentului, Peter Taylor promite ca: “Nu numai ca audienta va fi uimita de muzica, dar am pregatit si un surprinzator show de lumini si vizualuri care vor crea o atmosfera ce iti va taia respiratia.”

Pete Tong este un icon al scenei edm de aproape 30 de ani. A inceput ca fiind DJ la Radio 1, dar in timp a devenit un nume cunoscut al fenomenului. Prima data cand a combinat dragostea sa pentru muzica dance cu o orchestra a fost in 2015, la BBC Proms. De atunci, Ibiza Classics s-a bucurat de un mare succes, fiind sold-out de fiecare data. Cel mai recent album Pete Tong – Ibiza Classics – a fost lansat in 1 decembrie 2017 si este un follow up al primului album cu acelasi nume, lansat pe 1 decembrie 2016.

Heritage Orchestra este compusa din 30-60 de muzicieni si a fost fondata in 2004 de catre producatorul Christopher Wheeler si compozitorul Jules Buckley. Nu este o orchestra in sensul clasic, ci una dezvoltata multi-lateral. Colaboreaza constant cu artisti vizuali, dand astfel nastere la show-uri multi-senzoriale care uimesc publicul. De-a lungul timpului au lansat 5 discuri, ultimul fiind rezultatul colaborarii cu Pete Tong.

Daca planuiesti o excursie in Anglia in perioada verii si vrei sa te duci si la acest eveniment, biletele pot fi gasite aici http://www.ticketmaster.co.uk/.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register