[UPDATES] Pazea! Kanye West scoate o carte de filozofie

Dupa o perioada lunga si neagra din viata lui Kanye in care se zvoneste ca prietenii l-au dus la terapie ca sa isi revina cu nervii, omul se intoarce in forta. Vrea sa scrie o carte de filozofie. Daca ai nostri, din penitenciare pot scrie 10 carti, el de ce nu poate?! Ei uite ca poate.

 

Cartea se va numi Break The Simulation si va dezbate obsesia societatii pentru fotografie. Ma gandesc ca a fost i Kim and Co. In fine, ideea e ca vrea sa vorbeasca despre cum faptul ca facem 15.000 de poze pe zi ne scoate din prezent si ne transporta in trecut sau viitor. Si asta nu e o idee rea avand in vedere miscarea asta Instagram de care am devenit cu totii dependenti. Si apropo de asta, Instagram a creat echipa Wellbeing. Pentru toti cei care au devenit aproape obsedati de scroll-uit si care simt ca sanatatea lor mentala le-a fost afectata. Asta e o chestie foarte tare!

 

Printre altele, in interviul in care a anuntat ca vrea sa scoata cartea asta, Kanye a mai spus 3 lucruri pe care vrem sa le mentionam

 

  1. O considera pe Kim Kardashian Maria Antoaneta a vremurilor noastre
  2. Crede ca el si Stephen Hawking sunt foarte asemanatori
  3. El isi modifica ideile si teoriile mereu

 

Acum ca am aflat toate lucrurile astea, eu chiar sunt foarte curioasa sa citesc Break The Simulation si sa vad ce quote-uri poate sa mai debiteze.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register