[UPDATES] PEGGY GOU goes big

A fost primit titlul de cel mai indragit DJ din lume de catre cei de la Fader, iar pe langa toate acele mici girafe pe care le vezi in pozele de la instagram-ul ei sau in video-urile de la diverse evenimente, Peggy Gou planuieste sa isi mentina pozitia si anunta ca isi va lansa propriul record label si chiar si propria linie vestimentara (la anul).

Daca nu stiai, Peggy Gou nu era atat de cunoscuta in urma cu 4 ani, cand s-a stabilit in Berlin si s-a decis ca asta isi doreste sa faca cu adevarat. Pe langa faptul ca a ajuns sa puna in Berghain, la Coachella si este intr-o tara diferita o data la doua zile, arista de doar 28 de ani a reusit sa se remarce in industria de DJing – nu doar prin muzica, ci si prin stilul vestimentar aparte (iar asta poate pentru ca a studiat fashion in cadrul unei universitati din Londra), pasiunea ei pentru makeup si cele peste 50 de mini-tatuaje. 

Ea spune ca abia recent a inceput sa imbratiseze cultura tarii ei native, iar asta pentru ca si-a dat seama ca poate influenta foarte multe tinere care isi doresc o cariera in muzica. Este una dintre putinele femei din Asia care a reusit sa se afirme intr-un timp atat de scurt. 

Some say she’s fake, some say she’s awesome. Parerile sunt si vor fi mereu impartite. Peggy Gou, Peggy Shoe – Oricum ar fi, femeia are 28 de ani si nu pare sa se opreasca. 

 

 

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register