[UPDATES] Pitch Control II – Bring Your Passion on stage

Sansele de a gasi bani pe jos la un festival sunt mai mari decat sansele de a da de un mentor bun viata asta. Aici intervine programul de mentorat dedicat Djilor si producatorilor – Pitch Control. Sesiunea de inscrier este oficial deschisa  pentru cea de-a doua editie din acest an, care va avea loc intre 14-19 septembrie la Atra Doftana. Pitch Control este aici sa-ti creasca sansele de a avea intalniri semnificative cu profesionisti din domeniu, intr-un mediu relaxat si participativ, unde ai la dispozitie echipamente high-end de productie si mixaj, toate intr-un concept educativ premium.

Pitch Control este un proiect sustinut de DJSuperStore, Burn Energy Drink si Jagermeister si este construit pe trei piloni principali: mixing, music production si business. Acest program unic de mentorat isi propune ca la cea de-a doua editie sa ii ajute pe participanti sa inteleaga mai bine industria in care activeaza, sa aiba o viziune mai clara asupra posibilitatilor de avansare in cariera lor si sa-i  invete sa-si cunoasca audienta. 

Daca Pitch Control I – Turn your passion into business a fost despre curajul de a face primul pas spre transformarea unei pasiuni intr-o sursa principala de venit, Pitch Control II – Bring your passion on stage este aici sa-ti dea toate insight-urile despre marketing, comunicare si pr in music business. Nu este indeajuns sa ajungi sus, trebuie sa inveti sa ramai relevant.

Cei 10 participanti selectati in urma sesiunii de inscrieri vor avea sansa sa lucreze indeaproape cu 4 mentori internationali a caror misiune este sa imparta know how-ul lor cu un grup de artisti curajosi. 

Host-ul acestei editii va fi Dj-ul si producatorul argentinian, Alexis Cabrera. Alexis si producatorul BAREM au fondat FUN RECORDS, casa de discuri a carei misiune este sa readuca spiritul colaborativ pe scena muzicii electronice. Acesta te va ghida prin ce inseamna sa fii producator, iti va da sfaturi despre importanta componentelor hardware si software si te va invata cum sa-ti tratezi studioul ca pe un templu. 

Cand nu vei petrece timp cu Alexis, David de Valera, fondator al agentiei de creatie Circulate iti va povesti din perspectiva unui agent cu experienta in lucrul cu artisti ca Matador, La Fleur, Seth Troxler si Black Coffee, cum sa creezi un brand, cum sa-l sustii in social media potrivit genului muzical pe care il abordezi si iti va vorbi despre “politicile dansului”. Al treilea speaker, Clare Dickins,  a lucrat cu artisti ca ANNA, James Zabiela, La Fleur, Marcel Fengler si Matthias Meyer. Te va invata cum sa dai o forma povestii tale muzicale si cum sa o transmiti prin canalele de comunicare adecvate. Daca pui intrebarile potrivite, poate pleci cu cateva strategii de top. In cele din urma, Matthias Parmentier care reprezinta artisti ca Audiofly, Carlo Lio, James Zabiela si a lucrat cu artisti ca Dubfire, Kenny Dope, Art Department si Danny Tenaglia, va vorbi despre timing in cariera si despre puterea unui brand.

Nu mai sta pe ganduri, intra pe www.pitch-control.net si Bring your passion on stage!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register