[UPDATES] PITCH CONTROL II – Meet the host: Alexis Cabrera

Mentoratul este un beneficiu pe care multe industrii incearca sa-l aduca in comunitatile de sub aripa lor. Cand vine vorba de muzica, este dificil sa identifici programele in care chiar merita sa-ti investesti timpul, energia si banii. DJii si producatorii care se invart in sfera muzicii electronice sunt, in general, oameni self-taught si plini de cunostinte Do-It-Yourself in ceea ce priveste crearea sau distribuirea track-urilor/mix-urilor. 

Pitch Control II isi propune sa creeze o punte de comunicare intre participanti si mentori cu scopul de a crea o relatie profesionala de lunga durata. Gandit ca un program intens cu studio si mixing sessions in fiecare zi, pe echipamente high-end care se afla la dispozitia fiecarui participant, Pitch Control II – Bring your passion on stage il va avea ca host pe DJ-ul si producatorul argentinian Alexis Cabrera. 

Experimentand de la o varsta foarte frageda, acesta si-a dat seama ca muzica poate inflori in medii diferite daca este ajutata de instrumentele potrivite. Cei 6 ani de studii la Conservator l-au facut sa introduca cele mai groovy beat-uri pe un teren muzical (intentionat)  minat de tech house. Alexis e maestru in live acts in care introduce si instrumente muzicale clasice, pe langa sisteme modulare si sintetizatoare. Pentru ca tine foarte mult la caracterul ludic pe care muzica electronica il are, acesta a format impreuna cu prietenul sau cel mai bun, BAREM,  label-ul FUN RECORDS a carui misiune este sa readuca spiritul colaborativ in scena muzicii electronice si sa dea publicului cele mai misto track-uri freestyle. 

Timp de 4 zile, Alexis te va ghida prin ce inseamna sa fii producator, iti va da insight-uri despre cum sa-ti transformi studio-ul intr-un templu si cum sa-ti alegi hardware-ul si software-ul potrivit in functie de stilul muzical. 

Intra pe www.pitch-control.net si inscrie-te in programul de mentorat care-ti va face toamna mai productiva. Nu uita ca pana pe data de 18 iulie ai pret special Early Bird, la doar 599 euro.

Pitch Control este un proiect sustinut de DjSuperStore, Burn Energy Drink si Jaggermeister.

Join Pitch Control and Bring Your Passion On Stage!

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register