[UPDATES] PITCH CONTROL II – Meet the mentors: Clare Dickins

Pitch Control II – Bring Your Passion On Stage se apropie de momentul in care mentorii acestei editii se vor intalni cu cei 10 artisti pe care ii vor ajuta sa faca urmatorul pas in cariera.

A crea o punte de comunicare cu adevarat valoroasa intre participanti si mentori nu este un lucru usor, insa increderea si experienta dobandita de fiecare dintre mentorii invitati vor servi drept motive pentru a deschide conversatii despre industria in care activeaza.

Clare Dickins – fondatoare Clare Dickins PR a lucrat cu artisti ca ANNA, James Zabiela, La Fleur, Marcel Fengler si Matthias Meyer. Ea te va invata cum sa dai o forma povestii tale muzicale si cum sa o transmiti prin canalele de comunicare adecvate. Daca pui intrebarile potrivite, poate pleci cu cateva strategii de top.

Incepandu-si cariera in Melbourne, Australia, Clare si-a petrecut ultimii 17 ani lucrand in industria muzicala ca jurnalist, editor si publicist, locuind si lucrand in Londra, Ibiza, Irlanda si Berlin. Fiind un specialist in relatii publice, are o viziune clara despre cum poate fiecare artist sa ajunga la nivelul urmator, folosindu-se cat mai eficient de calitatile sale. 

Anii in care aceasta a scris pentru Resident Advisor, Inthemix si Street Press Australia au ajutat-o sa-si formeze un background solid in ceea ce priveste referintele muzicale, asa ca nu vei avea cum sa te plictisesti daca intri in discutii cu Clare.

In perioada 14-19 septembrie, Clare iti va povesti despre rolul unui editor muzical in cariera unui artist, te va ajuta sa-ti dezvolti povestea si te va invata cum sa identifici mijloacele potrivite pentru maximizarea succesului. 

Intra pe www.pitch-control.net si inscrie-te in programul de mentorat care-ti va face toamna mai productiva. 

Join Pitch Control. Bring Your Passion On Stage. 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register