[UPDATES] PITCH CONTROL II – Meet the mentors: David De Valera

Pitch Control II – Bring Your Passion on stage se apropie de momentul in care cei 10 norocosi inscrisi vor naviga printre sesiuni de mixing, ore de lucru in studio si self-management cu ajutorul invitatilor internationali. 

David De Valera este unul din mentorii care ne vor oferi insight-uri din punctul de vedere al unui agent cu peste 15 ani experienta in a dezvolta povesti relevante pentru fiecare artist ajuns sub aripa sa. Fiind fondatorul si directorul creativ al agentiei de marketing Circulate, sub egida careia albumul aniversar a 20 de ani de  Faithless s-a bucurat de o strategie globala care a creat indeajuns buzz incat trupa sa ajunga si la publicul tanar, David si-a dezvoltat cateva principii pe care industria le primeste cu bratele deschise de fiecare data. 

Desi a vrut sa devina inginer mecanic, acesta a ajuns sa lucreze cu artisti ca Seth Troxler, Black Coffee si in evenimente de anvergura cum ar fi Circoloco. Acesta dezvolta in prezent strategii, cu precizia unui inginer, pentru Matador, la Fleur si Pig&Dan. Rolul unui agent este diferit in functie de sub-genul pe care il reprezinta si de pozitionarea artistului pe care il are sub aripa. Customizarea fiecarui brand depinde si de personalitatea artistului din spate, pe care Pitch Control II isi propune sa o scoata in evidenta. 

David ne va vorbi despre retelele sociale si cum pot influenta prezenta unui artist in constiinta colectiva dar si despre the politics of dancing si legile nescrise din spate. Deja suna interesant, nu?

Intra pe www.pitch-control.net si inscrie-te in programul de mentorat care-ti va face toamna mai productiva. Pitch Control este un program sustinut de Jagermeister, Burn si DjSuperStore.

Join Pitch Control. Bring Your Passion On Stage. 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register