[UPDATES] PITCH CONTROL II – Meet the mentors: Matthias Parmentier

Matthias Parmentier este unul din mentorii cu care te vei intalni in cadrul Pitch Control II – Bring Your Passion On Stage. Acesta va aduce o viziune noua asupra modului comercial in care muzica este tratata in zilele noastre.

Despre branduri si modalitatile de promovare ale acestora se discuta in multiple domenii, insa in muzica electronica, aceasta discutie este tratata de cele mai multe ori superficial si fara exemple concrete pe care sa le putem diseca si din care putem invata. Matthias creeaza strategii de business in cadrul The Bullitt Agency si te va ajuta si pe tine, daca vei fi printre cei 10 norocosi ce vor face parte din editia din toamna a Pitch Control, sa dai o forma aspiratiilor tale din acest domeniu.

Avand o pozitie importanta in interiorul unei agentii globale, Parmentier a lucrat atat cu agenti cat si cu manageri si te poate ajuta sa-ti dai seama daca este momentul sa ai alaturi o entitate care sa te sprijine in calatoria ta in aceasta industrie. A-ti vedea cariera ca pe un business pare un lucru greu de conceput pentru DJii si producatorii care activeaza cu precadere pe meleaguri romanesti, insa de un lucru nu scapi indiferent unde ai fi: audienta. Atat lipsa cat si prezenta ei poate determina parcursul carierei tale.

Matthias este genul de talent agent pur, care nu a studiat muzica din punct de vedere al compozitiei ci din punct de vedere a ceea ce ea poate sa transmita intr-un punct dat. Organizand in timpul facultatii petreceri underground, acesta si-a dat seama ca pasiunea pentru muzica se poate imbina foarte usor cu cea pentru economie, reusind sa conecteze din biroul sau din Barcelona artisti cu publicuri de pretutindeni. 

O parte din artistii pe care acesta ii reprezinta sunt: Audiofly, Carlo Lio, James Zabiela, Pleasurekraft si  Nick Monaco printre multi altii. Curatoriatul pentru evenimente ca Flying Circus si abilitatile sale de a interpreta fiecare val, atat underground cat si comercial, l-au ajutat sa lucreze si cu artisti extrem de populari cum ar fi: Dubfire, Kenny Dope, Art Department si Danny Tenaglia.  

Intra pe www.pitch-control.net si inscrie-te in programul de mentorat care-ti va face toamna mai productiva. Pitch Control este un program sustinut de Jagermeister, Burn si DjSuperStore.

BONUS: Vrem sa-ti stim povestea si sa-ti oferim un loc gratuit in cadrul Pitch CTRL, programul care isi propune sa ajute noul val de artisti de muzica electronica din Romania. Trimite-ne povestea ta pe adresa beds@djsuperstore.ro, cu subject-ul Pitch Control Story, pana la data de 18 august. Pentru mai multe detalii despre locul gratuit pus la dispozitie de DjSuperStore intra aici.

Join Pitch Control. Bring Your Passion On Stage. 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register