[UPDATES] Primul DJ care a pus muzica la Stonehenge

Paul Oakenfold. Este unul dintre cei mai tari DJ de trance si acid house, dar si un renumit producator in industrie – a colaborat cu The Rolling Stones, Madonna, Massive Attack si multi altii. Oakenfold a fost primul DJ care a urcat pe main stage la Glastonbury in 1995, in fata a peste 90.000 de oameni. Dar o sa va povestesc mai multe despre el la un moment dat in sectiunea Heroes.

In acest weekend, Oakenfold a pus muzica la Stonehenge, dupa ce in 2003 a devenit primul DJ care a pus muzica pe Marele Zid din China. Acum cativa ani buni, cei de la The Rolling Stones au vrut sa sustina un concert mic la Stonehenge, dar norocul nu a fost de partea lor. 2 ani de pregatiri si Paul a reusit. Nu te gandi ca a facut acest lucru pentru bani sau pentru inradacinarea statutului de AWESOME DJ, pentru ca evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru English Heritage – o organizatie ce se ocupa de intretinerea si restaurarea a peste 400 de zone istorice din Anglia.

Da, Carl Cox – bunul sau prieten – a fost alaturi de el. Setul lui Oakenfold va fi preluat de catre fundatie, urmand ca acesta sa fie scos pe piata pentru strangerea de fonduri. Good job, man. Still a badass even at 55.

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register