[UPDATES] Cele 50 de umbre ale after-party-ului

Legenda spune ca unii dintre cei mai puternici oameni de pe pamant se afla la after-party, chiar si acum cand tu citesti articolul asta, iar noi probabil ne bem cafeaua alaturi de tine. Unul dintre cele mai tari concepte de petrecareala care a luat amploare in ultimii 10 ani este bineinteles – drums, please – after-party-ul. Daca esti unul dintre veterani sau iti doresti sa fii, atunci trage monitorul mai aproape sa nu te vada seful si hai sa vorbim despre asta. Cele 50 de umbre ale unui after-party, powered by The Weekend pe fundal.

I FEEL IT COMING

Viata de noapte nu e roz, nu e nici galbena si nu e nici rosie. Noptile din club nu se rezuma la nuante, in special pentru ca de foarte multe ori pierzi notiunea timpului din cauza intunericului si iti dai seama daca s-a facut sau nu dimineata abia cand iesi sa sudezi 1-2-3-4-5 tigari. Te duci la bar, te faci cu o cuba libre in mana si te lasi purtat/a de val. Mai sudezi 1-2-3-4-5 tigari si poate e deja ora pranzului, asta depinde si de ora la care ai ajuns la party. Romanii sunt renumiti pentru after-party; sa nu uitam de maratoanele de la Sunwaves, unde anul acesta, Dubfire a reusit sa sparga recordul pentru cel mai lung solo DJ set. 26 ore si 30 de minute. I feel it comiiiiiing.

 

I CAN’T FEEL MY FACE

Trend-ul de after-party a luat amploare in Statele Unite, Brooklyn fiind unul dintre orasele care gazduieste cele mai multe petreceri after-hours, iar daca petreci un weekend in Berlin, o sa poti merge in club de vineri pana luni seara. Totusi, un lucru de care trebuie sa tii cont este ca muzica e cel mai misto lucru care iti poate induce adrenalina. Artistii de la after au un sound putin mai agresiv, in special daca vorbim despre scena de muzica electronica de la noi, dat fiind faptul ca minimalul romanesc este foarte pronuntat si accentuat. Deci, pregateste-te bine de dans la after; da-i cu odihna inainte si stay away from visinata shots.

 

PARTY MONSTER

Toate ca toate, insa indiferent daca esti veteran sau late bloomer, siguranta si sanatatea ta sunt pe primul loc. Indiferent de cat de mult timp petreci la after-ul din club sau de la festival, trebuie sa iti amintesti ca hidratarea e cea mai importanta si prioritara. Every party monster has its weakness, asa ca nu uita sa ai grija de tine si sa ai grija la pahare. 🙂

Cheers, sa aveti o saptamana mai faina ca parul lui The Weekend.

P.S. Poate pentru unii after-ul poate fi o binecuvantare, dar nu si pentru Gojira. 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register