[UPDATES] Rapper-ul care lasa alti artisti fara sanse

Si care s-a intors cu doua cantece ce dovedesc asta! Chance The Rapper este unul dintre putinii artisti care s-a remarcat la o varsta frageda, iar acum la 25 de ani, este unul dintre cei mai apreciati oameni din industrie, asta pentru ca foarte mutle dintre melodiile lui sunt arta pura; ce e de apreciat la tanarul Chance este faptul ca nu este un trends-follower, ci mai degraba un trendsetter. Asemenea pseudonimului, Chancelor nu pare sa se opreasca si sa ofere in continuare niste release-uri de calitate – a poet and a great producer – other artists seem to have less chances to step ahead.

Albumul sau de debut a reprezentat povestea unui pustan care efectiv nu s-a integrat la scoala, dat fiind faptul ca era ferm convins ca scoala il plafona si nu ii oferea o oportunitatea de a face ce simte pe bune: “I could understand it on that level. I knew I didn’t like school, so it was something I could relate to.” – zice pustanul in interviul dat pentru Hip-Hop DX. Culmea e ca inca de cand a debutat, a atras atentia multor artisti, iar in 2019 va face parte din juriul unui show de talente pe Netflix alaturi de Cardi B si T.I.. Mai mult, Chance este unul dintre artistii preferati ai lui Eminem, alaturi de care a concertat pe scena din Glasgow (Kendrick Lamar a fost si el prezent alaturi de cei doi).

Si daca ne intrebati pe noi, cele doua noi melodii sunt ideale pentru un pahar de vin fiert si stat in casa, cu volumul la maxim. No chance you can resist the replay!

 

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register