[UPDATES] Rapperi care au fost prinsi cu arme

Rapperii mereu canta despre problemele cu politia sau despre confliecte si arme. Ei bine, pare ca unii chiar s-au inspirat din viata reala atunci cand au facut piesele. Hai sa vedem care sunt rapperii pe care politistii i-au prins in bagaj cu mai multe lucruri decat trebuia.

 

Snoop Dog

Snoop Dog, in 2006, intr-un aeroport din California, in timp ce i se facea observatie ca a intrat intr-o zona interzisa, politistii au inceput sa-i caute in bagaj. Asa cum te asteptai, au gasit acolo o arma si (surpriza!) iarba. Un an mai tarziu, in urma unui proces, Snoop Dog a trebuit sa faca niste sute de ore de community service ca sa isi ispaseasca pedeapsa.

 

Yung Joc

Tot in 2006, cand era pe culmile succesului, Young a fost prins pe aeroport cu o semi-automata si foarte, foarte multe gloante. Si el, la fel ca Snoop, a avut parte de zile lungi si insorite afara pentru community service.

 

Master P

In 2003, pe un aeroport din Newark Master P a fost prins cu un pistol in geanta de mana. Nimic surprinzator pana aici. Ce e interesant e faptul ca pe langa arma avea la el si niste gloante foarte subtiri si ascutie, care sa gasesc foarte greu pe piata, denumite cop killers. Cu toate astea, Master P a scapat basma curata.

Petey Pablo

Petey a inceput sa fie recunoscut in 2001, dupa ce a lansat piesa Raise Up, in memoria victimelor de la 9/11. Coincidenta face ca 9 ani mai tarziu, pe 11 Septembrie 2010, Petey a fost prins in aeroport cu o arma furata. A facut 4 ani de puscarie pentru coincidenta asta dubioasa.

 

Waka Flocka Fame

Rapperul din Atlanta e recunscut pentru numeroasele versuri in care vorbeste despre arme, asa ca nu a fost o surpriza pentru nimeni cand, in 2014, politia din Atlanta l-a prins in aeroport cu o arma incarcata. De ce incarcata, nu stim. Si el a scapat fara nicio pedeapsa.

 

Too $hort

In 2014, pe aeroportul din Burbank, California, politia l-a prins pe Too $hort cu o arma. In timpul incidentului, inainte sa fie luat in custodie omul a fugit de langa politisti in cautarea avocatului. S-a intors insa cu el de mana si a scapat doar cu o amenda mare si frumoasa.

 

Dupa articolul asta, mie imi ramane o singura intrebare. De ce sa cari cu tine arma la aeroport, in conditiile in care stii ca acolo e plin de controale si politie? De ce?

 

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register