[UPDATES] Realitatea celor care asculta “weird music”

Cu totii avem prieteni care asculta o muzica pe care nu o intelegem. Sunt acei oameni diferiti, care se imbraca diferit, care au poze pe Instagram cu un vibe diferit. Au acel ceva care striga “weird music.” Si nu la modul negativ, ci la modul in care nu prea intelegem noi. Hai sa vedem de fapt care este realitatea celor care au un gust mai altfel in materie de genuri muzicale.

 

Playlist-urile din masina

Oamenii care asculta muzica dubioasa stiu ca asculta muzica dubioasa and they embrace it. Tocmai de asta, in masina, au pregatite cu ei doua playlist-uri. Una pentru cand merg singuri si una pentru cand merg cu prietenii, pentru ca stiu ca prietenii ar stramba din nas, si-ar da ochii peste cap si la fiecare 3 minute ar intreba: “Ba, ce cacat e asta?”

 

Lumea nu prea e interesata de parerile lor in materie de ultimele lansari

A scos Childish Gambino o piesa? Rihanna? E un mare buzz si pe internet si in real life, iar atunci cand se iese in oras, inevitabil se ajunge si la subiectul muzica. Ei bine, oamenii care asculta weird music nu sunt intrebati niciodata ce parere au pentru ca prietenii lor nu prea sunt interesati de ce au sa spuna. Si asta e cam frustrant pentru ca poate si lor le place noua piesa.

 

Nu au neaparat un gen muzical preferat

Le plac o gramada de piese din o gramada de genuri muzicale. Pentru ei, weird music e doar muzica buna si nimic mai mult. Ah, iar genurile muzicale pe care le prefera au de obicei un nume de care nu ai auzit in viata ta, cel mai probabil: alt-country, psychedelic folk, vintage swoon sau americana.

 

Spotify e prietenul lor cel mai bun

Probabil cea mai buna decizie pe care au luat-o este alegera lui Spotify Premium pentru ca acolo este toata muzica din lume, pentru toate gusturile si este un intreg unviers in care pot gasi artisti “weird” de care nu a prea a auzit lumea.

 

Esti unul dintre cei care asculta weird music? Daca da, avem dreptate sau nu? Si daca ai mai multe insight-uri despre viata ta muzicala, please do share with us.

Be sociable

Post a Comment

You don't have permission to register